Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Ontdek alles wat je nog niet wist van Coca-Cola

Events21/06/2018

Tijdens de Olympische Spelen in 1928 werd Coca-Cola in Nederland geïntroduceerd, en sindsdien zijn mooie herinneringen en verhalen ontstaan. Verhalen die het waard zijn om te vertellen en te delen. En wat is een betere aanleiding dan het 90-jarig jubileum van het merk? Vanaf 25 juni reist de tentoonstelling ’90 jaar Coca-Cola in Nederland’ door het land, kom een kijkje nemen en waan je terug in de tijd dat elk flesje nog met de hand werd geïnspecteerd.

Er zijn veel beelden beschikbaar die meer vertellen over de geschiedenis, de highlights en die de mensen achter Coca-Cola een gezicht geven. Maar nog nooit werden ze samen vertoond. Tijdens de expositie neemt Coca-Cola je niet alleen mee in de geschiedenis, maar staat het merk ook stil bij wat er nu allemaal gebeurt en krijg je een kijkje in de toekomst.

De Olympische Spelen van 1928. De opening van de Coca-Cola fabriek in Schiedam in 1951. En een slimme samenwerking met de rockband Golden Earring. Dit en nog meer komt voorbij in de vorm van een tentoonstelling op ‘trotters’, een soort mobiele billboards, waarop je meer kunt lezen. Loop er langs en geniet, of ga nog een stapje dieper de geschiedenis in door QR code te scannen voor achtergrondinformatie of een video. Je vindt de tentoonstelling vanaf 25 juni in Alexandrium Shopping Center in Rotterdam, op het plein voor de HEMA.

Dus kom de geschiedenis van Coca-Cola bekijken en ontdek alles wat je nog niet wist van dit merk in Alexandrium Shopping Center van 25 juni tot en met 1 juli.

Ander nieuws

Top