Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Oorverblindend

Inspiratie19/02/2019

De oorbel is een niet te missen sieraad in je sieradenkist. In deze shopping belichten we de oorbel vol klasse, elegantie en een diamant hier en daar. We shopten oorverblindende exemplaren bij diverse winkels in Alexandrium Shopping Center.

Moon child
Sieraden bevatten steeds meer natuursymbolen zoals sterren, de maan en de zon. Swarovski giet de duo moon hoop earrings in een luxueus jasje door het gebruik van kleine glinsterende steentjes. Het is mogelijk om de oorringen zonder de bedeltjes te dragen. Ook bij de Siershop shop je prachtige sterren!

Duo moon hoop earrings – Swarovski €69,-
Viva oorknopjes star – De Siershop €16,95

Diamonds are forever
De Ti Sento oorbellen van Siebel Juweliers trekken extra de aandacht. We kunnen gerust zeggen dat de overmaat aan diamanten in dit sieraad hoofden laat omdraaien. Meer heb je eigenlijk niet nodig om iedere look van klasse te voorzien. Of ga voor optie twee om je outfit naar een hoger niveau te tillen: de tijdloze oorbellen van Pandora in ‘royal blue’. Over pareltjes gesproken ;-)

Ti Sento oorbellen – Siebel Juweliers €129,-
Oorbellen tijdloze elegantie blauw – Pandora €69,-

Letterkunde
Aan deze oorbellen kun je een persoonlijke touch toevoegen. De alfabet oorbellen van Lucardi Juwelier zijn verkrijgbaar met alle letters van het alfabet. Kies voor de eerste letter van je naam of draag de letter van je geliefde in je oor.

Zilveren oorbellen alfabet – Lucardi Juwelier €19,99

Budget luxe
De prijs bepaalt niet of een sieraad mooi of niet mooi is. Dat zag je al bij de gedetailleerde oorbellen van Only of bovengenoemde letteroorbellen. De oorbellen uit de collectie van Primark doen tevens niet onder voor de oorbellen van luxe merken. Deze vierkante oorhangers shop je voor €3,-.

Vierkante oorhangers – Primark €3,-

Door

Ander nieuws

Top