Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Op je sportiefst de winter in!

Inspiratie11/11/2019

We willen de druk niet opvoeren hoor, maar de decembermaand vol lekkers komt steeds dichterbij (oepsie!). Trek een hippe sportoutfit uit de kast, maak gebruik van gewichten en begin in de sportschool alvast met extra squats, hip thrusts en push ups. Zo zit je de gehele winter, inclusief feestmaand, lekker in je vel.

TOPsporter
Een nieuwe outfit is een wondermiddel om plezier te krijgen in sporten. Van een nieuwe outfit worden we namelijk blij, van sporten niet altijd. Een echte topsporter word je in dit geval niet door uit te blinken in schaatsen, turnen of hardlopen, maar wel door jezelf in de leukste tops te hullen. Onze topselectie: een knallende sport singlet van H&M en een repeat tape hoodie van BALR. Beide tops combineer je met de meest motiverende sportlegging ooit.  

Sport singlet rood – H&M €12,99
Repeat tape hoodie – BALR. €179,-
Sportlegging Nike – Perry Sport €34,99

Een potje boksen
We krijgen het al warm van het kijken naar de bokshandschoenen van Reebok. Boksen is goed voor veel facetten: je traint je conditie, kracht, behendigheid en snelheid. Beoefen je deze sport, dan train je dus eigenlijk je hele lichaam. Boksen werkt tevens goed als je een vervelende dag op je werk hebt gehad ;-)

Bokshandschoenen Reebok – Blokker €79,90

Razendsnelle sneakers
De Nike Zoom 2K sneakers zijn leuk voor binnen en buiten de sportschool. Deze hardlopers shop je bij JD Sports. Nike zelf omschrijft deze sneaker als een mix van vintage en futuristisch. 

Nike Zoom 2K – JD Sports €90,-

Gewichtheffen 
De Kaytan dumbbells van Action maken van jouw woonkamer een heuse sportschool. Even een uurtje sporten terwijl de kids op bed liggen of voordat je naar een belangrijke afspraak gaat, dat kan dankzij de juiste sportbenodigdheden. Wist je dat je bij Action ook slaagt voor yogamatjes, sporthanddoeken en sportkleding?

Kaytan dumbbell – Action €9,95

 

 

Door

Ander nieuws

Top