Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Op vakantie in eigen tuin

Inspiratie06/08/2018

Vergeet verre oorden, ga lekker op vakantie in eigen tuin. Want, ook dat kan heerlijk ontspannen en gezellig zijn. Ik ga op vakantie in eigen tuin, en neem mee? Deze handige accessoires zorgen voor een geslaagde staycation.

Lekker niksen
Op vakantie draait het allemaal om relaxen. Niets moet, alles mag. Even wegdromen of een dutje doen? De hangstoel is een ideaal tuinmeubel om lekker in te relaxen. Drankje erbij, en even lekker genieten.

Hangstoel – Casa €29,99

De tent op stelten zetten
Wat is er leuker dan een tent opzetten in eigen tuin? Hier kan je mini-me zich helemaal uitleven. Indiaantje spelen in een eigen wigwam – dat is pas vakantie ;)

Wigwam – Blokker €34,-

In het kikkerbadje
Denken we aan vakantie, dan denken we aan uren bij het zwembad liggen of heerlijk zwemmen. Bij warm weer heb je nou eenmaal verkoeling nodig. Samen pootjebaden of, wat dacht je van een watergevecht? In dit zwembad lounge je met de hele familie! Geniet van je eigen zwemparadijs!

Tip: Dankzij het badpak van Stradivarius moet jij wel een frisse duik nemen!

Lounge zwembad – Intertoys €40,99
Badpak – Stradivarius €9,99

De tuin versieren
Je tuin is natuurlijk niet meteen klaar voor de ultieme staycation. Daarom helpen we je een handje. Met een aantal eenvoudige accessoires tover je je tuin om tot jouw favoriete vakantiebestemming. Lees: tuinlampionnen van HEMA, waardoor je ook ’s avonds nog heerlijk buiten kunt zitten.

Tuinlampion – HEMA €5,-
Dranktank – Casa €12,99

Door

Ander nieuws

Top