Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Opening G-Star

Nieuws19/07/2018

Op zaterdag 28 juli is de officiële opening van G-Star Hoog Catharijne. Het van oorsprong Nederlandse merk haalt alles uit de kast om er een spectaculaire opening van te maken. Zo ontvangen de eerste 30 klanten bij een besteding van minimaal €49 een gratis jeans.

Kunstenaar Sven Signe Den Hartog zal tijdens de opening aanwezig zijn om live een kunstwerk te maken met behulp van G-Star producten. Naast het maken van dit kunstwerk zal Sven ook verschillende items gaan customizen. Daarnaast zal er een DJ aanwezig zijn. In de gloednieuwe winkel van G-Star staat de ervaring van de klant centraal. De winkel heeft hoge ramen en het nieuwste G-Star design, zo staat er een 3D denim wall en is er een speciale ruimte waar uitleg wordt gegeven over de verschillende pasvormen. 

De filosofie van G-Star is altijd ‘Just the product’ geweest. Deze focus op de producten heeft geleid tot veel innovatieve toepassingen van denim. Denk bijvoorbeeld aan een 3D denimsilhouet door de toepassing van architectonische en driedimensionale denim design.

Door de wassingen en behandelingen van de denim, maakt G-Star unieke eigenschappen en wordt de kwaliteit van de stof benadrukt. G-Star is dus een echte specialist in wassingen: van ruwe, ongewassen denim en geverfd diep indigo tot extreem gebleekt. Met de behandelingen worden slijtageplekken in verschillende gradaties aangebracht zodat er opvallende kledingstukken met textuur en een geschiedenis worden gecreëerd.

Naast broeken verkoopt G-Star ook jassen, tops, schoenen en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast hecht G-Star enorm veel waarde aan duurzaamheid. Vorig jaar kwamen zij al met de meest duurzame jeans ooit, maar hun streven is om de jeans van de toekomst te maken met respect voor people & planet op een transparante manier.

Ander nieuws

Top