Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Opening PIECES op 7 juni

Nieuws28/05/2018

Op donderdag 7 juni opent PIECES haar deuren in Hoog Catharijne, dus shop till you drop! Om de nieuwe PIECES winkel in Utrecht Hoog Catharijne feestelijk te openen ontvangen de klanten tijdens het openingsweekend (donderdag 7 t/m zondag 10 juni) 25% korting op de hele collectie. 

Opgericht in 2003 als onderdeel van het Deense BESTSELLER, startte PIECES in eerste instantie alleen als accessoire merk ter aanvulling op de damesmode merken (o.a. VERO MODA, ONLY en VILA). Sindsdien is PIECES naast de bestaande accessoires uitgegroeid tot volledig zelfstandig merk inclusief kleding. Op dit moment heeft PIECES meer dan 80 winkels en 2500 verkooppunten in Europa.

Het doel is nieuwe fashion trends creëren door musthave producten aan te bieden die iedere vrouw in haar garderobe wil hebben.

PIECES biedt jong talent een podium door creatieve samenwerkingen aan te gaan. Zo ontwierp de Nederlandse fashion stylist en social influencer Lizzy van der Ligt in het voorjaar van 2018 samen met PIECES een eigen fun & funky capsule collectie.

De identiteit van PIECES is ook te zien in het nieuwe winkelconcept wat vorig jaar is geïntroduceerd. Na Den Bosch, Leiden en Den Haag is Utrecht Hoog Catharijne de nieuwste winkel in Nederland volgens dit concept, ontworpen door designbureau Daziel & Pow uit Londen.

Uitgangspunt van het winkelconcept is ‘Piece it together’ waarbij klanten en winkelpersoneel deelneemt in het creëren en delen van nieuwe looks. Het komt allemaal tot leven in een open, uitnodigende en collaboratieve ruimte, gedefinieerd als de Social Studio, die een boetiek winkelbeleving naar het grote publiek brengt.

Ander nieuws

Top