Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Opening T-Mobile

Nieuws14/08/2018

Donderdag 16 augustus opent T-Mobile een nieuwe winkel in Hoog Catharijne. Je kan bij deze gloednieuwe winkel terecht voor abonnementen, telefoons, internet en prepaid. En speciaal voor jou hebben ze tot en met 26 augustus een speciale openingsactie.

Je krijgt namelijk bij ieder abonnement een gratis UE BOOM 2 ter waarde van wel €149! Met deze Bluetooth speaker heb je een bereik van wel 30 meter en door de accuduur van 15 uur heb je veel bewegingsvrijheid en geniet je urenlang van je favoriete muziek. Daarnaast is de luidspreker schokbestendig en waterdicht. Het is de perfecte luidspreker om je nieuwe telefoon mee te verbinden.

Bij T-Mobile Hoog Catharijne bieden ze klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile en Ben. Met beide merken zijn ze toonaangevend op het gebied van mobiel internet en bieden ze daarnaast ook zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij T-Mobile of over de openingsactie? Kom dan vanaf donderdag 16 augustus langs bij T-Mobile Hoog Catharijne.

Ander nieuws

Top