Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Party proof shoes!

Inspiratie12/12/2019

Met jou zijn de feestdagen nooit saai. Jij pakt graag uit met de meest glinsterende kledingstukken en weet zelfs oom Henk de dansvloer op te krijgen. Eén ding mag tijdens deze festiviteiten niet ontbreken: party proof shoes. Met deze schoenen aan je voeten is de dansvloer van jou of arriveer je in stijl voor het kerstdiner. Welk paar wordt het?

 1. Manfield x Annic slingback pumps – Manfield €36,-
  Het is jouw geluksdag, want je shopt de elegante slingback pumps van Manfield nu met korting. De hakhoogte is ideaal voor een bescheiden dansje tijdens de kerstborrel.
 2. Sandalen met hak – Zara €59,95
  Bescheiden? Dat woord komt jou niet bekend voor. Jij gaat voor glitter, veel glitter, en een opvallende kleur. Party proof? Check, check, dubbelcheck!
 3. Hoge laarzen grijs – ONLY €69,99
  De hakhoogte van deze laars is voor de gevorderde danser. Durf jij de uitdaging aan? Deze hoge laarzen zijn in ieder geval veel te mooi om in de winkel te laten staan.
 4. Zilveren enkellaarsjes – vanHaren €29,99
  Het aantal glitters doet pijn aan je ogen. Grapje! Te veel glitter bestaat niet. Deze zilveren enkellaarsjes van vanHaren neem jij met plezier mee uit of mee naar het kerstdiner.
 5. Paarse enkellaars – Sacha €60,-
  Deze enkellaars is perfect voor jou als dansmarieke. Inclusief een blokhak – hiermee sta je met beide benen stevig op de dansvloer – en in een feestelijke kleur.
 6. Sandaal bandjes – Primark €14,-
  Dé schoen voor de feestdagen is de sandaal met bandjes van Primark. Elegant, klassiek, draagbaar, met klein hakje en in zwart. Dat klinkt als dé succesformule voor een geslaagde feestoutfit.

Door

Ander nieuws

Top