Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Pasen: smakelijk genieten!

Nieuws15/04/2019

Het is weer bijna tijd voor een van de zoetste feestdagen van het jaar: Pasen. Bij veel families wordt er uit gepakt met een paasontbijt, -lunch of -brunch. Ben jij dit jaar aan de beurt voor de organisatie? Hartig en zoet. Warme en koude gerechten. Wij helpen je alvast op weg met inspiratie voor kleine minigerechtjes, die je zo op tafel tovert.

Blij ei

Bij een paasfeest mogen eieren niet ontbreken. Met de ‘originele’, lees niet-chocolade, variant zijn verschillende hapjes te bedenken. Tijdens het ontbijt serveer je ham-kaas croissants met ei of gevulde eitjes met avocado. Voor de brunch maak je heerlijke broodjes, die je koopt bij De Volkslust, met eiersalade of paprika met ei uit de oven. Het hoofdingrediënt van deze receptjes haal je bij Albert Heijn en voor verse groenten ga je naar Groente & Fruit Paradijs.

Kaaskoppen

We zijn en blijven Nederlanders, dus vergeet ook zeker niet de kaas op tafel te zetten. Bij Cheese & More, de Rotterdamsche Oude en Cromwijk Kaasdok weten ze hier alles van. Laat je hier adviseren over de beste kazen voor tijdens de lunch. Maak bijvoorbeeld gevulde snackpaprika’s met geitenkaas, mini spinazie feta quiches of croissants met brie. Hier wordt ieder familielid blij van.

Het hazenpad

Bij Pasen hoort natuurlijk chocolade, in alle vormen en maten. Maak bijvoorbeeld je eigen brownies, chocolademousse of croissantrolletjes met chocolade. Bij Leonidas en Cholocate Company weten ze alles over deze zoete lekkernij en kunnen ze je perfect adviseren over het gebruik van chocolade in gerechten. Daarnaast verkopen ze bij Only for the sweethearts paaseitjes en paashazen in alle vormen en maten.

De details

Ga je voor een perfecte brunch, dan let je ook op de details. Breng voor een lekkere wijn een bezoek aan Adega, bij Elbnuts haal je onder andere je favoriete olijven of noten en vergeet InfiniTea niet voor de aankoop van een lekkere thee voor bij de brunch. Als kers op de taart haal je een paasboeket bij Naturals, zodat de tafel er tiptop verzorgd uitziet.  

Fijne dagen!

Door

Ander nieuws

Top