Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Pop-up bioscoop in Alexandrium Shopping Center

Events03/05/2016

Een bioscoop in een overdekt Shopping Center? Het kan! Op zaterdag 21 mei organiseert het Jongerenpanel een pop-up bioscoop in Alexandrium Shopping Center.

Op zaterdag 21 mei wordt Alexandrium Shopping Center voor één avond omgetoverd tot een echte bioscoop! Het Jongerenpanel van Rotterdam Alexander steekt de handen uit de mouwen om van Alexandrium Shopping Center een mooie bioscoop te maken. In de passage van FEBO en VanHaren kunnen de bezoekers straks comfortabel zitten en een leuke film aanschouwen. Er zijn maar liefst twee filmvoorstellingen tijdens de pop-up bioscoop, namelijk:
1. Bon bini Holland om 19.30 uur
2. In the Heart of the Sea om 22.00 uur

Tickets zijn verkrijgbaar
Bon bini Holland: https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/518DA0C340958B09554D14BCBF5390C3

In the Heart of the Sea: https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/168F4C99DDE9FC9701C97B2B9DBDB0B5

Ingang van de pop-up bioscoop
Deze avond is er een speciale ingang voor de pop-up bioscoop en het adres is Tweelingenstraat 51. Dit is een zij ingang van het Shopping Center. Bij de trap zullen er leden staan van het Jongerenpanel van Rotterdam Alexander om jouw filmticket te controleren. Is jouw ticket helemaal in orde, dan krijg je toegang tot de pop-up bioscoop!

Ben jij ALEX klant?
Dan hebben wij nog leuker nieuws voor je. ALEX klanten hebben namelijk exclusief kans op 50% korting voor de entrée! Er zijn een beperkt aantal kortingcodes dus wees er snel bij. Per ALEX klant is er 1 kortingscode beschikbaar. Wil jij een korting ontvangen?
Mail BIOSCOOPKAART, (film) en (jouw contactgegevens) naar alex@alexandriumsc.nl.

Wees er snel bij, want VOL=VOL !

Ander nieuws

Top