Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Power Pantalon

Inspiratie11/11/2017

Een pantalon staat iedere vrouw fantastisch en straalt ‘power’ uit. Op je werk, tijdens een middagje shoppen of tijdens het uitgaan – een pantalon draag je op verschillende manieren en is verkrijgbaar in diverse prints. Voel jij je ook altijd on top of the world als je een pantalon draagt? Met deze modellen in je garderobe heb je voor iedere gelegenheid een geschikte pantalon in huis.

Voor de powervrouw op kantoor
Heb je een baan waarbij je netjes voor de dag moet komen of is er een formele dresscode op kantoor? Dan is de pantalon ideaal. Een pantalon staat namelijk altijd verzorgd en netjes. Nog leuker is het als je voor een ruitjespantalon kiest. De ruit is niet alleen hip and happening, maar ook mooi te combineren met een blazer in soortgelijk ruitjesmotief.

Geruite broek – Stradivarius €17,95

Ga je liever voor basic en investeer je graag in een pantalon van goede kwaliteit, waar je jaren mee kunt doen? Doe eens gek en ga voor een klassieke donkerblauwe variant van Claudia Sträter.

Pantalon donkerblauw – Claudia Sträter €129,99

Voor de shopaholic in de winkelstraten
Wat hebben we nodig tijdens het shoppen? Juist! Een goedgevulde portemonnee en een comfortabele outfit. De standaard pantalon maakt plaats voor de loose fit pantalon. Deze broek heeft het idee van een pantalon, maar dan in een comfortabel jasje en met een sportieve look and feel. Deze gestreepte variant van Vero Moda is een pantalon met een knipoog, die heerlijk langs je benen zwiert tijdens het shoppen. Toch iets gedurfder? Knal met de rode kostuumpantalon van H&M.

Loose fit broek – Vero Moda €39,99
Kostuumpantalon – H&M €17,99

Voor de dancing queen 
Een pantalon waar je de show mee steelt is ook een must in je garderobe. Tegenwoordig kun je de pantalon leuk met sneakers combineren, waardoor dit item ook perfect is voor een avondje uit. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de broek met krijtstreepdesign van H&M. Deze glanzende stof doet hoofden omdraaien en trekt de aandacht. Ook in een witte pantalon mag je gezien worden. Deze geweldig chique pantalon van Steps heeft een hoog glamour gehalte en combineer je met een elegante body en mooie high heels.

Hoe draag jij de pantalon het liefst?

Pantalon wit – Steps €59,95
Krijtstreep broek – H&M €11,99

Door

Ander nieuws

Top