Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Printkunde

Inspiratie01/05/2018

1 x 2 = 2. Print x print = dubbel print. Tijd om onze liefde voor prints te vermenigvuldigen. Wij gingen op shopping spree op zoek naar zes te gekke items voor in jouw zomergarderobe. En we kunnen verklappen: de printjes vliegen je om de oren.

Een bosje prints
We hoeven het je bijna niet meer te vertellen, maar voor het geval dat je het nieuws even gemist hebt – de bloemenprint maakt nationale furore. En eerlijk is eerlijk, in het lenteseizoen is er toch niets leuker dan bloemen op je jurk, jumpsuit of broek?

Jumpsuit – H&M €14,99
Gedessineerde broek – VILA €39,99

Vlindertuin
En we blijven in natuurlijke sferen. Zo vliegen de vlinders op je jurk in plaats van in je buik dankzij een elegante jurk van Paprika. Deze jurk is draagbaar voor jonge bloempjes, maar ook voor dames op leeftijd. Een vestje erover en klaar! Wist je trouwens dat insecten en dieren veel als print fungeren in modeland?

Jurk vlinderprint – Paprika €69,99

Streep erdoor
Strepen zijn dit seizoen eveneens een winnaar. Zo was het de blouse van New Yorker die onze aandacht trok, maar ook een los vallende jurk van C&A is een aanrader voor iedere vrouw. Naast het standaard streepje zijn er ook verschillende varianten die erop lijken.

Blouse – New Yorker €12,95
Jurk – C&A €39,90

Op de stip
Een witte stip hier, een witte stip daar. We hebben het over een heerlijke, zomerse top van Primark. Dit item combineer je leuk op een witte broek of in een kokerrok. Hiermee ben je echt klaar voor het lekkere weer. Are you ready? Shop jouw nieuwe lentegarderobe in Alexandrium Shopping Center!

Top – Primark €8,-

Door

Ander nieuws

Top