Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Proef de kerstsfeer in Markthal!

Events06/12/2019

De december maand wordt weer feestelijk gevierd in Markthal! 

De Markthal is in de maand december gehuld in kerstdecoratie met als eyecatcher de kerstboom op de gevel. Geniet van de feestelijke ambiance. Dit is het perfecte moment om je kerstinkopen te doen en scoor gelijk heerlijke kerstcadeaus! Er zijn verschillende activiteiten rondom de feestdagen. Kus elkaar onder de mistletoe en maak een foto in onze instagrammable kerstunit. Tag #markthal en win een echte Markthal shopper! Ontmoet Kerstman samen met Kerstvrouw en ontvang een leuke verassing van onze kerstmeisjes. De kinderen kunnen kerststukjes knutselen voor eenzame ouderen. Ze krijgen zelf ook nog een klein kerstcadeautje mee! 

Kerstactiviteiten

Op 22, 23, 24 en 26 december kom je tussen 12:00 en 18:00 uur de kerstmeisjes in Markthal tegen die giveaways uitdelen weggeven. Een mobiele swing DJ zorgt voor lekkere upbeat kerstmuziek op de marktvloer om de kerstsfeer compleet te maken. Ontmoet Kerstman en Kerstvrouw op zondag 22 december. 

In de gehele maand december vind je in unit 15 (tegenover groente & fruit paradijs) een kerstwaardige Markthal instagram spot. Schommel in de stoel of kus elkaar onder de mistletoe. Neem een foto, tag ons #markthal en win de enige echte Markthal shopper!

Op zaterdag 21 december kunnen de kinderen kerststukjes knutselen in unit 3 en 4 (bij entree Ds. Jan Scharpstraat) als cadeau voor eenzame ouderen. Stichting YourMindBodyandSoul heeft een project opgestart om eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan in de december maand. De feestdagen zijn niet voor iedereen een feest. Veel ouderen zien er bijvoorbeeld enorm tegenop. Belangrijk is om eenzaamheid zoveel mogelijk te voorkomen. Om een lichtpuntje in deze donkere dagen te zijn en extra aandacht aan dit probleem te geven gaan we op zaterdag 21 december van 12:00 tot 17:00 uur kerststukjes knutselen. Deze kerststukjes worden gedoneerd aan ouderen instanties in Rotterdam. Voor het maken van deze mooie kerststukjes krijg je een kortingsbon van indoor speelparadijs Play2be en een kleine verrassing cadeau. Wil je meer weten? Kijk dan hier!

De openingstijden op deze dagen zijn:

21/12 van 10 tot 20 uur
22/12 van 10 tot 20 uur
23/12 van 10 tot 20 uur
24/12 van 10 tot 18 uur
25/12 gesloten
26/12 van 12 tot 18 uur 

Kom en vier Kerst met ons!

Ander nieuws

Top