Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Pronken met je lievelingsmerk

Inspiratie30/03/2017

Vroeger droegen je ouders het al en nu is het weer helemaal hot! Die vintage Adidas sweater van je ouders kun je gewoon weer aan! Oldschool is namelijk weer hartstikke cool!

Pronken met je lievelingsmerk

Vroeger droegen je ouders het al en nu is het weer helemaal hot! Die vintage Adidas sweater van je ouders kun je gewoon weer aan! Oldschool is namelijk weer hartstikke cool!

Misschien heeft jouw vader of moeder er nog wel eentje in de kledingkast hangen: een trainingspak met grote logo’s. De trend van de opzichtige logo’s komt helemaal terug, dus duik de winkel of je kast in en ga op zoek naar een vintage logo T-shirt!

De logo-hype begon opnieuw toen fashionbloggers het opnieuw aan ons introduceerden, waaronder via Instagram. De trend van de grote logo’s was nog maar een paar jaartjes voorbij en kwam keihard terug. Speelden we een tijd lang op safe met kleine logo’s, mogen we nu weer helemaal losgaan! Het merk of logo mag gezien worden. We zien veel Nike, Adidas en G-star terug en ook de collecties van reguliere shops spelen op de trend in.

Hoe te stylen?
Het logo T-shirt is zeer makkelijk in een outfit te verwerken, omdat het meestal een effen kleur heeft. Geef je outfit een vintage look door jouw oversized T-shirt met een high waisted jeans te dragen in een lichte wassing.Het mooie aan deze trend is dat het niet uitmaakt of je een heren- of damesmodel draagt. Past het herenmodel je beter? Niemand die het ziet!

En dit kan ook nog…
Hip voor dames die een sportieve look willen: de cropped sweater met logo. Style het geheel met een nette óf juist trainingsbroek en bereik een sportieve en sexy look! Voor heren is zowel de hoodie als het vest een optie: draag het logo op je borst of juist speels op de rug. Voor wie all out wil gaan: het trainingspak is de ultieme manier om je liefde voor het merk uit te stralen. Moet je nog even wennen aan de t-shirt met een print? Begin dan met een paar sokken, lekker oldschool!

Heb je nog wat inspiratie nodig? Deze dames zijn al een tijdje fan van de vintage adidas trend:
- ClaartjeRose
https://www.instagram.com/p/BQyKTzZBkmg/?taken-by=claartjerose
- Vivian Hoorn
https://www.instagram.com/p/BQ03h0wFm7L/?taken-by=vivianhoorn

Ander nieuws

Top