Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Relax to the max

Inspiratie15/08/2016

Breng jij deze vakantie door in eigen land? Zorg er dan voor dat je ook écht even tijd voor jezelf neemt! 

Even geen stress, maar relax! Deze items zorgen er in ieder geval voor dat je zeker aan ontspanning toe komt!

Tijdschrift
Vakantie… het is dé tijd van het jaar waarbij je rustig onderuit gezakt een fijn tijdschrift kunt gaan lezen. Wij hebben er alvast één voor je geselecteerd…

Kaarsen – roze, groen, grijs
Heerlijk zen in de tuin, op je balkon of gewoon binnen! Deze kaarsen geven direct een fijne sfeer aan de ruimte waar ze staan. Voor welke kleur ga jij?

Kussens – groen, roze
De kussens hebben niet alleen een zachte kleur, maar zijn ook nog eens van heerlijk zacht materiaal. Perfect om tegenaan te liggen en onderuit te zakken op de bank. Zie jij jezelf al liggen?

Relaxing Pillow Spray
Laat je kussens of hele beddengoed heerlijk ruiken met deze Relaxing Pillow Spray. De spray zit boordevol met essentiële oliën om lichaam en geest te kalmeren. Relax en slaap lekker!

Geursticks
Deze heerlijke geurstokjes doen het goed op zóveel plekken. Wat dacht je van het toilet, de werkkamer of gewoon op de gang? Het is een simpele en stijlvolle manier om een ruimte een lekkere geur te geven.

Ben jij al helemaal zen na het zien van deze producten? Kom snel langs bij Hoog Catharijne en zorg goed voor jezelf! Neem heerlijk de tijd om te relaxen; of je nou een vrije avond hebt, weekend of zelfs vakantie…. Ontspanning doet wonderen!

Tijdschrift, Primera: €5.49
Kaars roze, Xenos: €1.09
Kaars groen, Xenos: €2.99
Kaars grijs, Xenos: €14.99
Kussen groen, Essenza: €34.95
Kussen roze, Essenza: €34.95
Relaxing Pillow Spray, De Tuinen: €7.49
Geursticks, The Body Shop: €21.00

Ander nieuws

Top