Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Restaurant Mado is geopend in de Stadskamer!

Nieuws29/10/2019

Jummie! Sinds afgelopen zaterdag 26 oktober heeft het Turkse restaurant eindelijk zijn deuren geopend! De perfecte plek voor ontbijt, lunch en diner!

Tussen 8.00 uur en 14.00 uur kun je onbeperkt genieten van een heerlijk Turks buffet en daarna kun je eten en drinken bestellen aan de hand van een menukaart inclusief koffie, thee, ijs en taart.

Turks eten is een van de lekkerste en gezondste keukens ter wereld. In het Mado Turkish Restaurant hopen we je ogen te openen voor traditionele gerechten die al generaties lang worden doorgegeven. Probeer iets dat je nog nooit eerder hebt geproefd. Al onze smakelijke maaltijden zijn gebaseerd op eenvoudige verse ingrediënten. De voordelen van het mediterrane dieet zijn bekend. We gebruiken zongerijpte groenten en de beste selectie vlees. We combineren extra vergine olijfolie en het heerlijke aroma van kruiden en specerijen zoals basilicum, oregano, munt, komijn en sumak. Geniet van onze onverslaanbare desserts. Prachtige exotische voedselproducten en geschenken worden tegenover de receptie te koop aangeboden.

 

Ander nieuws

Top