Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Round Markthal

Inspiratie21/06/2019

100 jaar geleden kwam Nederland voor het eerst in aanraking met de muziekstroming jazz. Om precies te zijn in Rotterdam! Dit jaar wordt die gebeurtenis gevierd van 27 juni tot en met 14 juli op North Sea Round Town. In de Markthal kun je genieten van jazz van 28 t/m 30 juni. We selecteerden voor jou alvast de beste ‘Round Markthal’ gerechten.

Mediterraans genieten  
In de Markthal vind je ondernemingen die gerechten aanbieden van alle uithoeken van de wereld. Ben je in een zomerse bui? Dan bestaat jouw rondje uit een bezoekje aan de verschillende Mediteraanse keukens. Start bij de Spaanse tapas van 21 Pinchos. Neem bijvoorbeeld de ‘Rabas de la Huerta’, ‘Calamares’ en ‘Berenjena en Tempura’. Zo geniet je van een vis-, vlees- en vegetarisch gerecht in één bestelling. Loop vervolgens langs Elliniko waar ze heerlijke pita gyros, salades en luxe broodjes serveren. Dit kan perfect als hoofdgerecht! Een toetje na? Bij De IJssalon verkopen ze de smaakvolle Italiaanse ijsjes. Na dit Round Markthal menu kun je met een voldaan gevoel door naar het volgende optreden.

Rondje Azië

Helemaal fan van de Aziatische keuken? Doe dan een Round Markthal Aziatische stijl. De sushifans starten met een beetje sashimi, nigiri of temaki van Sushi Sushi of Sumo. De perfecte start van je eetronde, om de grootste trek alvast te stillen. Hierna laat je je verrassen door de vers gemaakte soepen van The Gate of Damascus of de uitgebreide wokgerechten van Let’s Wok. Is je honger nog niet gestild? 55 Bombay Street biedt de heerlijkste samosa’s, mango lassi of een lekkere chai thee voor na.

Van alles wat  

Word jij helemaal blij van een ratjetoe aan gerechten? Dan is het van-alles-wat rondje door de Markthal zeker iets voor jou. Duizend en één authentieke gerechten komen je smaakpapillen tegemoet bij Bab Tuma. Geniet van hun verschillende gerechten op het ruime dakterras. De Palmboom biedt je Surinaamse gerechten zoals nasi, bami, roti en tjaumin in de meest rijke smaken. Óf bezoek Hot Dog City voor een heerlijk traditioneel Amerikaanse hotdog. Zo vervolg je zeer tevreden en gevuld je weg naar de volgende ronde van North Sea Round Town.

Buikje vol en ready to jazz? https://markthal.klepierre.nl/Nieuws/North-Sea-Round-Town-locatie-Markthal

 

Ander nieuws

Top