Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Royal rib

Inspiratie19/12/2018

We strooien dit seizoen royaal met ribstof. Ook wel corduroy of ribfluweel genoemd. Dit materiaal is je vast niet geheel onbekend, want in de jaren ’70 was dit stofje al een gigantische hit. En dan het liefst in seventies kleuren zoals bordeauxrood en cognac.

Corduroy voor vrouwen
Ribstof vind je vooral bij high street stores als H&M, Bershka en ZARA. Deze winkels vertalen de trends, die rechtstreeks van de catwalk komen, op een eigenzinnige en vaak betaalbare manier. Van ribstof sailor caps tot corduroy culotte broeken.

- Corduroy blouse – Bershka €19,99
Mix rood en ribstof met elkaar en kom tot de perfecte herfstblouse. Dat moeten de designers van Bershka hebben gedacht. En geef ze eens ongelijk.
- Culotte broek – ZARA €39,95
ZARA bestempelen we als corduroy heaven. Deze culotte broek heeft een bescheiden kleur en is daarmee het topstuk van je eigen corduroy collectie.
- Ribstof laars – Sacha €69,99
Er is niets mis met een gezellig ribstof laarsje.
- Corduroy sailor cap – The Sting €19,95
Voor de finishing touch!

Ribstof voor mannen
Voor mannen zijn het vooral ribstof broeken die de toon zetten. Maar wie goed zoekt, loopt nog een aantal corduroy items tegen het geribde lijf.

- Heren corduroy chino – WE €59,99
Dit is een klassiekertje: een mooie, donkerblauwe chino.
- Sjaal rib – Sissy-Boy €39,99
Corduroy zien we ook terug in accessoires. Met deze ribstof sjaal van Sissy-Boy heb je het niet snel koud.
- Corduroy jack – ZARA MAN €49,95
In de perfecte ‘kameel’ kleur, zoals ze het bij ZARA noemen, is hier hét corduroy jack. Een niet te missen item voor iedere man. Met twee klepzakken op het voorpand en een knoopsluiting.

Door

Ander nieuws

Top