Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Schitterende feestdagen

Inspiratie11/12/2015

December is de maand van de feestdagen waar je je eens goed voor kunt uitdossen. Mooie jurken of pakken, make-up en feestelijke kapsels. Bij zulke outfits kunnen mooie sieraden natuurlijk niet ontbreken. Wij geven je graag wat tips voor wat bling-bling tijdens de feestdagen.

“Everlasting Moments” alleen de naam van deze prachtige armband is al feestelijk. De sluiting is gemaakt van staal en de band van leer. De armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus voor elke outfit is er wel een passende te vinden. De hele maand december zijn deze armbanden bij Lucardi Juwelier voor een speciale prijs verkrijgbaar.

Stel jij graag je eigen sieraden samen? Dan is het merk JUST.D echt wat voor jou! Deze hangers zijn door middel van het haakje te bevestigen aan de stalen armband of ketting. Zo stel je met JUST.D een uniek item samen. Verkrijgbaar bij Lucardi Juwelier.

Een (eenvoudig) zwart jurkje maak je extra feestelijk met deze ketting van Six Shop. Door de gouden rand met schitterende stenen straal je de hele avond.

Met deze armband in warm rose gouden tint loop je wel het risico dat je de hele avond naar niets anders kunt kijken. Doordat de roze steentjes in vijf rijen rondom de armband geplaatst zijn, schitteren ze vanuit elke hoek. Verkrijgbaar bij Bijou Brigitte.

Of je je haar nou los laat hangen of opsteekt, deze oorbellen in roze goud maken je outfit helemaal af. Je vindt deze oorbellen ook bij Bijou Brigitte 

Schitterende feestdagen!

 

* Everlasting Moments – Lucardi Juwelier € 9,99 (normaal € 39,99)
* JUST.D hangers – Lucardi Juwelier € 14,99 (normaal 29,99)
* Ketting - Six Shop € 19,95
* Rose Armband – Bijou Brigitte € 24,95
* Druppel oorbellen  - Bijou Brigitte € 7,95

Ander nieuws

Top