Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

School is fun

Inspiratie04/01/2019

De kerstvakantie maakt plaats voor het tweede gedeelte van het schooljaar. En daar hebben de kinderen een flitsende rugzak en hippe sneakers voor nodig. Het vervoer naar school hebben we ook geregeld. Hiermee maakt jouw kind een flitsende entree. 

Jeans – We Fashion €24,-
Deze jeans laat je stralen - wat een leuke print. Echte rock ’n roll meiden dragen de jeans met een T-shirt en een leren jasje. Rol de rode loper maar uit.

Coca-Cola etui – Blokker €14,95
Een pennenverzameling hoort in een schitterend etui. Dankzij deze etui raakt er geen pen zoek én heb je altijd een dorstlesser bij de hand.

Awai longboard – Intertoys €49,99
Zoals we al zeiden, hebben we ook over het vervoer naar school nagedacht. De kids gaan niet met de schoolbus, de fiets of de auto, maar op hun longboard. En dat is stiekem best stoer. Waar je zo’n flitsend vervoersmiddel koopt? Bij Intertoys!

Meisjes reversible bomber – We Fashion €40,00
Een goede winterjas mag niet ontbreken. Met dit exemplaar heb je 2 jassen in één! Deze jas draag je als teddy of als bomber jacket! Hiermee steel je zeker de show op het schoolplein.

Griezelbeelden Paul van Loon – AKO €13,99
Is er iets leuker dan griezelen met klasgenoten? Kinderboekenschrijver Paul van Loon is bekend van zijn boeken Dolfje Weerwolfje en De Griezelbus. Zijn nieuwe boek Griezelbeelden is om te gruwelen en shop je bij AKO.

Rugzak – C&A €12,-
De rugzak van C&A heeft plek genoeg voor alle schoolspullen. Deze schooltas is ideaal, omdat de tas vrij basic is. Combineren maar!

Nike air max 95 kleuterschoen – Nike €80,-
Kids gaan net zoals ‘grote mensen’ voor sneakers. In stijl naar school gaan is easy peasy met de air max 95 schoenen van Nike. Draag de sneakers als een baas. 

Door

Ander nieuws

Top