Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Schrijf je in voor de Elite Model Look Castingdagen op 20 en 21 mei

Events09/05/2017

Ben jij tussen de 14 en 22 jaar oud en wil jij niets liever dan een modellencarrière? Dan is er goed nieuws! Op 20 en 21 mei vinden de Elite Model Look castingdagen plaats in Hoog Catharijne.

Ben jij tussen de 14 en 22 jaar oud en wil jij niets liever dan een modellencarrière? Dan is er goed nieuws! Op 20 en 21 mei vinden de Elite Model Look castingdagen plaats in Hoog Catharijne.

Castingdagen in Hoog Catharijne
De modellencompetentie vindt voor de vierde keer op rij plaats in Hoog Catharijne. Dit keer zal de modellenzoektocht worden gehouden in de Stijlkamer, deze vind je in het nieuwe gedeelte van Hoog Catharijne. Dit jaar zit niemand minder dan Fred van Leer in de jury! De Nederlandse stylist heeft genoeg ervaring met beginnende modellen en zal zaterdag de deelnemers in Hoog Catharijne beoordelen.

Show them what you got!
Jongens en meisjes van 14 tot en met 22 jaar oud krijgen de kans om zich te bewijzen op de catwalk. Voorafgaand aan de presentatie voor de jury kunnen de kandidaten zich nog voorbereiden met een catwalktraining.  Zij krijgen dan tips over hoe je loopt, poseert en jezelf presenteert. Voor de catwalktraining moeten de kandidaten zich vooraf aanmelden. Binnenkort vind je op onze website en Facebookpagina meer informatie over hoe je jezelf hiervoor kunt inschrijven.
Na de training mogen zij hun beste loopje laten zien aan de jury. Na afloop krijgen de kandidaten die doorgaan naar de tweede ronde een natural make-over door Rob Peetoom.

Halve Finale & finale
Wanneer de jury enthousiast is over de kandidaat, mag hij of zij door naar de nationale Elite Casting. Deze halve finale vindt plaats in de splinternieuwe Jaguar Landrover flagship store Kimman in Amsterdam. De geselecteerde kandidaten gaan tijdens deze nationale casting de strijd aan om een felbegeerde plek in de finale te bemachtigen. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam krijgt de winnaar een plek in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren.

Show van Aziz Bekkaoui
Tussen de castingmomenten zal modeontwerper Aziz Bekkaoui zijn collectie presenteren. Daarnaast neemt de modeontwerper zondag plaats als jurylid. Bekkaoui staat bekend om zijn krachtige ontwerpen. Traditionele vormen voorziet hij van een modern jasje. Al nieuwsgierig naar zijn ontwerpen en style? Aziz Bekkaoui is te vinden in Hoog Catharijne, Achter Clarenburg.

Voorwaarden & Inschrijving
Als deelnemer dien je minimaal 14 jaar oud te zijn of dit te worden in 2017. Daarnaast moet je aan een bepaalde lengte voldoen. Jongens dienen minimaal 1.83 m te zijn en meisjes minimaal 1.72 m.

Inschrijven voor de castingdagen kan via www.elitemodellook.nl 

Over Elite Model Look
Elite Model Look is de beroemdste internationale modellencompetitie ter wereld en vindt dit jaar voor de 34e keer op rij plaats. Elite Model Look trekt jaarlijks meer dan 400.000 deelnemers uit 800 steden, 40 landen en vijf continenten en biedt jongens en meisjes een unieke kans om binnen te treden in de modellenwereld.

Elite Model Look in Hoog Catharijne
Locatie: Stijlkamer Hoog Catharijne

Data:
Zaterdag 20 mei: 13.00 – 17.00 uur (inschrijfbalie sluit om 16.00 uur)
Zondag 21 mei: 13.00 – 17.00 uur (inschrijfbalie sluit om 16.00 uur)

Door

Ander nieuws

Top