Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Shoetastic!

Inspiratie31/01/2019

De schoenentrends van dit moment zijn niet in een paar woorden of zinnen te omschrijven. De trends lopen namelijk erg uiteen. Van elegante laarsjes tot schoenen die niet in het rijtje ‘elegant’ geplaatst kunnen worden. We zetten de schoenen die je gezien moet hebben op een rij. Shoetastic!

1. Fluor gehakt laarsje – Stradivarius €39,99
Ga naar high street stores als Stradivarius als je op zoek bent naar fluorescerende items. Neonkleuren zijn namelijk helemaal in. Bij Stradivarius hebben ze deze trend vertaald naar hun schoenencollectie. Daaruit kwam dit fluor gehakte laarsje mét print. Perfect!

2. Tamaris veterboot – Ziengs €49,99
Stoere boots veroveren het straatbeeld. De Tamaris veterbooties zijn extra origineel door de sterren. Te shoppen bij schoenenhemel Ziengs.

3. Zwarte leren cowboylaars – Nelson €159,99
Er is geen laars die het dit seizoen wint van de cowboy boot. Er zijn vele varianten met leuke printjes en gave kleuren, maar de laars van Nelson is een kopie van hoe een cowboylaars eruit hoort te zien. Cowboy boots worden met de jaren mooier.

4. Leren enkellaars – Bershka €59,99
De schoen van Bershka is een combinatie van een laars en een sneaker. De gekleurde veters houden de boel bij elkaar. Bereid je alvast voor op de vraag: “waar heb je die schoenen gekocht?” als je deze eyecatchers draagt.

5. Biker boot – van Haren €69,99
De biker boot is geen onbekend begrip in schoenenland. We noemen het een begrip, want iedere vrouw heeft wel een paar biker boots in haar kast staan. Zijn jouw biker boots aan vervanging toe? Bij van Haren shop je deze budgetvriendelijke variant met siergesp.

6. Leren laars – Pieces €99,99
“There’s always a reason to buy white shoes”. Heb je nog geen reden gevonden? Dan geven we je een reden. Echte modeliefhebbers dragen deze winter witte schoenen, want witte schoenen zijn hip and happening! Overtuigd?

Door

Ander nieuws

Top