Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Shop the look: Wereldhavendagen Rotterdam

Inspiratie06/09/2019

Het is een begrip in Rotterdam, de Wereldhavendagen. Op 6, 7 en 8 september ontdek je de grootste haven van Europa. Dat is zeker een bezoek waard. Jij wilt in stijl op komen draven en trekt je allerbeste look aan. Met een knipoog naar het zeemansleven.  

1. Gestreept shirt - WE €12,-
Een inkoppertje, maar niet minder leuk: het gestreepte T-shirt. De Bretonse streep is onlosmakelijk verbonden met een leven op het water. Even een korte geschiedenisles: de Franse zeelieden droegen blauw met wit gestreepte shirts. Als zij overboord vielen, waren ze makkelijk te herkennen.
2. Imitatieleren rok – VILA €49,95
We geven deze look een hedendaagse twist met de imitatieleren rok van VILA. Imitatieleer absorbeert geen vocht. Handig, mocht je nat worden op de Wereldhavendagen.
3. Bedrukte maxi jurk – ONLY €39,99
De bedrukte maxi jurk past perfect in het plaatje dankzij de mix van rood, donkerblauw en wit. Een heerlijke jurk voor een dagje uit.
4. Dr. Martens – Sacha €219,99
Werken in de haven is niet voor mietjes. Jij baant je een weg door de grootste haven van Europa op de stoere boots van Sacha.
5. Basic cap – Parfois €12,99
Niemand ziet jou over het hoofd dankzij de schipperspet van Parfois.
6. Sweater print rood – Miss Etam €24,99
Jij zet alle zeilen bij om het niet koud te krijgen aan het water. En dat lukt uitstekend met deze Miss Etam sweater.
7. Nettas – H&M €12,99
Deze tas is gemaakt van gevlochten papierstro met twee hengsels. Hét alternatief voor plastic tassen en ook nog eens helemaal in stijl!

Veel plezier tijdens de Wereldhavendagen Rotterdam!

 

Door

Ander nieuws

Top