Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Sieradentrends

Inspiratie03/02/2018

Sieraden zijn altijd een welkome toevoeging aan je look. Kettingen, armbanden, oorbellen, chokers, ringen en nog veel meer. Vandaag nemen we je mee door het land van de sieraden. En dat belooft iets moois te worden!

Minimalistische sieraden met een groots effect
Op sieradengebied gaan we ook dit seizoen weer voor ‘klein’. Fijne sieraden maken je look – en dan het liefst door al deze subtiele sieraden met elkaar te combineren. Een goed voorbeeld is de dubbele halsketting van H&M. Deze fijne kettinkjes maken op zichzelf geen statement, maar door ze samen te dragen creëer je toch een uniek effect. Ook op het gebied van armbandjes en oorbellen mag het minimalistische sieraad gezien worden. Deze zilveren creolen (15 mm) van Lucardi Juweliers bijvoorbeeld. Altijd ‘in fashion’ en met een rock ’n roll randje.

Dubbele halsketting – H&M €9,99
Zilveren creolen – Lucardi Juweliers €9,99
Rosy leaves armband – Bijou Brigitte €5,95

Groot, groter, grootst
Tegenover de minimalistische trend staat ‘the bigger the better’ trend. Dit geldt vooral op het gebied van oorhangers. Oorhangers zijn groots en meeslepend en geven je look een extravagante touch. Om onze favoriet kun je niet heen: deze uitgesproken oorbellen van H&M.

Oorhangers kwastjes – H&M €14,99

Koningin van de sieraden
Er is altijd een overtreffende trap, ook in sieradenland. En het leuke is, hier hoef je helemaal niet diep voor in de buidel te tasten. De koningin onder de sieraden, oftewel het sieraad met een overload aan diamantjes, shop je namelijk voor een leuk prijsje. Je straalt in 3, 2, 1 met deze glinsterende oorknopjes van Bijou Brigitte en je steelt de show met een choker van Sacha. Queen of the night? YOU!

Oorknopjes glitter party – Bijou Brigitte €14,95
Choker – Sacha €5,99

Door

Ander nieuws

Top