Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Sinterklaascadeautjes onder de €20,-

Inspiratie18/11/2019

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje. Met deze sinterklaascadeaus onder de €20,- tovert de Sint een grote glimlach op het gezicht van jouw kind.  

 1. Jasmines kleine toren Disney – Lego €9,99
  Sinterklaas bezoekt de Legowinkel in Hoog Catharijne graag. De verlanglijstjes van kinderen staan namelijk vol met Lego. De kleine toren van Jasmine uit het sprookje Aladdin is een van de favorieten uit de collectie. Wij snappen wel waarom.
 2. Pietenbaret – Action €0,89
  Hulppieten gezocht! Heeft jouw kind zijn pietendiploma al? Wat het antwoord ook is, hij of zij heeft de pietenbaret al in the pocket.
 3. Houten rollerbaan – HEMA €12,-
  Houten speelgoed is het leukste speelgoed dat er is. Deze houten rollerbaan met autootjes zorgt gegarandeerd voor autopret!
 4. Luxe chocoladeletters – Jamin €5,-
  Loopt het water je al in de mond bij het zien van deze luxe chocoladeletters? Chocolade is nou eenmaal altijd een goed idee. Ook als sinterklaascadeau! De Sint koos voor ons de letters H & C van Hoog Catharijne uit.
 5. Kassa – Zeeman €9,99
  Sinterklaas zet jouw zoon of dochter met dit cadeau aan het werk – met een knipoog natuurlijk - in zijn of haar eigen winkeltje.
 6. Mees Kees kwartet – AKO €8,99
  Mees Kees is dé hit onder kinderen. Naast een serie en diverse films komt leraar Mees Kees nu ook met een kwartetspel. Een leerzaam en leuk cadeau voor het hele gezin!
 7. Schoudertas – H&M €9,99
  In zijn grote boek leest Sinterklaas dat jouw dochter niet alleen blij wordt van speelgoed, maar ook van tasjes. Van glinsterende, rode tasjes bijvoorbeeld.
 8. Onesie – Zeeman €7,99
  Op de bank hangen in je onesie met de iPad is het nieuwe buitenspelen. Sinterklaas wist de leukste onesies te strikken, die eveneens in de verkleedkist kunnen belanden.

Door

Ander nieuws

Top