Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Social Saturday in de Stadskamer

Events22/11/2019

Be Social. Buy Social. Tijdens Social Saturday op zaterdag 23 november lieten we je het duurzame aanbod van Hoog Catharijne ontdekken. Dit was dé ultieme kans om jouw sociale, lokale of duurzame kado’s voor de feestdagen te scoren. Je kon draaien aan het rad voor kortingen op sociale en duurzame producten in Hoog Catharijne, je bood mee in de veiling of winkelde op de markt in de Stadskamer!

Vlak voor de feestdagen doet iedereen zijn inkopen voor de feestdagen. Met Social Saturday creërden we aandacht bij de bezoekers van Hoog Catharijne om duurzame en sociale producten te kopen. Een mooie aanvulling op de internationaal bekende Black Friday op 29 november, waarbij niet de kwaliteit of achtergrond van het product, maar de prijs centraal staat. We verwelkomden iedereen in de Stadskamer, lieten je op een toegankelijke wijze vol beleving kennis maken met sociale en duurzame keuzes en inspireerden je om een bewuste keuze te maken in jouw shopgedrag.

Programma:

11:00 uur - 17:00 uur - Rad van duurzame & sociale korting

Je kan aan het rad draaien om korting te krijgen op sociale en duurzame producten van de deelnemende ondernemers uit Hoog Catharijne. Er is één hoofdprijs: een duurzame reis naar Parijs!

11:00 uur - 17:00 uur - Looped Goods Markt

Voor het podium van de veiling is een kleine markt van circulaire producten van verschillende ondernemers. Deze markt wordt bediend door 2 personen vanuit Looped Goods. 

13:00 uur en 15:00 uur - Veiling 

Op twee momenten werden er duurzame en sociale producten geveild van diverse ondernemers uit Hoog Catharijne. De opbrengst van de veiling ging naar Stichting De Goede Winkel in Utrecht. Zij geven mensen en spullen een tweede kans. Meer informatie over De Goede Winkel vind je op: https://www.stichtingdegoedewinkel.nl/

Dit waren de deelnemende winkels voor Social Saturday in Hoog Catharijne:
- Erica Kruiderijen
- Miss Etam
- Van Os Tassen & Koffers
- Wagamama
- Inglot
- Perry Sport
- Livera 
- Boots Apotheek
- O'Tacos
- Claudia Sträter

We hoopten je te zien tijdens de Social Saturday in Hoog Catharijne!

 

Ander nieuws

Top