Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Søstrene Grene is open!

Nieuws19/07/2018

Op vrijdag 13 juli is de Deense retailketen Søstrene Grene geopend in de stijlkamer in Hoog Catharijne. Bij de grote opening was een violist en een contrabassist aanwezig. Samen zorgden zij voor prachtige klassieke muziek. Daarnaast kregen alle bezoekers een katoenen Søstrene Grene tas.

Søstrene Grene Hoog Catharijne biedt een groot assortiment aan producten voor huis, interieur, keuken, ambacht, DIY, feestartikelen, cadeauartikelen, school, kantoor, kinderen en een verscheidenheid aan items voor de seizoenen. Met een altijd veranderen assortiment en prijzen die nooit hogen zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar mooie spullen toegankelijk zijn en waar creativiteit wordt aangemoedigd.

Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

Ander nieuws

Top