Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Spectaculaire opening G-Star

Nieuws03/08/2018

Zaterdag 28 juli is G-Star Hoog Catharijne officieel geopend! Het van oorsprong Nederlandse merk haalde alles uit de kast om er een spectaculaire opening van te maken. Zo kregen de eerste 30 klanten bij besteding van minimaal 49 euro een gratis jeans.

Kunstenaar Sven Signe Den Hartog was aanwezig om voor de ogen van de bezoekers live een kunstwerk te maken. Hij veranderde een standaard G-Star jeans in een kleurrijk kunstwerk door verf tegen de jeans aan te gooien. Eerder maakte hij al een ander kunstwerk voor G-Star Hoog Catharijne, deze en de jeans zijn te bewonderen in de winkel. Daarnaast heeft Sven een aantal jeans gecustomized tot unieke items en zorgde de DJ voor passende muziek. 

In de gloednieuwe winkel van G-Star staat de ervaring van de klant centraal. De winkel heeft hoge ramen en het nieuwste G-Star design, zo staat er een 3D denim wall en is er een speciale ruimte waar uitleg wordt gegeven over de verschillende pasvormen.

Naast broeken verkoopt G-Star ook jassen, tops, schoenen en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast hecht G-Star enorm veel waarde aan duurzaamheid. Vorig jaar kwamen zij al met de meest duurzame jeans ooit, maar hun streven is om de jeans van de toekomst te maken met respect voor people & planet op een transparante manier.

Ander nieuws

Top