Nieuwsbrief

Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Sporty spice: outfits that motivate!

Inspiratie02/11/2017

Beweging is goed voor body en mind, maar jezelf ertoe zetten kan soms knap lastig zijn. Om de stap richting de sportschool nèt iets kleiner te maken, gingen wij op zoek naar outfits, waar je spontaan gemotiveerd van raakt. Dus hou je vast, want na het zien van deze 6 sporty spice producten ren je vol enthousiasme een blokje om.

De juiste ondersteuning
Een goede sport bh is een must tijdens je work out. Je ziet de bh niet zitten tijdens het sporten, maar toch is een leuk kleurtje nooit weg. Van deze rode variant van H&M krijg je spontaan energie en hij houdt alles fijn op zijn plek.

Sportbh – H&M €19,99

Fashionable sportswear
Jezelf lekker voelen in sportkleding wordt steeds makkelijker. Ben jij groot fan van de kleur zwart? Dan kan je je hart ophalen bij een heerlijke hoodie van Adidas. Extreem comfortabel én tevens geschikt voor een outside work out. Ook een hippe sportlegging mag niet ontbreken. Deze zwart met witte legging van H&M valt bij ons zeker in de smaak.

Hoodie – Men at Work €79,99
Sportlegging – H&M €19,99

Sporty shoes
Zeg vaarwel tegen de vrouwelijke sportschoen en ga dit work out seizoen voor een grove Nike Air Max. Je sportschoenen hoef je namelijk niet langer te verstoppen en deze exemplaren lopen als kussentjes.

Nike Air Max 95 white – The Athlete’s Foot €159,99

Accessories you really need
Je outfit is belangrijk, maar genoeg water drinken des te meer. Goed gehydrateerd blijven tijdens het sporten wordt eenvoudig als je water in een hippe sportfles vervoert. Waar je die koopt? Bij HEMA bijvoorbeeld. Al je spullen makkelijk meenemen? Met deze rode rugzak van Nike zit dat wel goed.

Sportfles – HEMA €4,50
Rugzak – Nike €18,00

Door

Ander nieuws

Top