Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Spring fashion trends

Inspiratie05/03/2019

Hello spring! Verwelkom jij de lente met open armen? Je bent vast niet de enige. Bereid je voor op een fleurig seizoen met een garderobe vol trendgevoelige items. Wij zetten de populaire spring fashion trends voor je op een rij:  

Discover California
Van deze trend word je meteen vrolijk. Waan je even op Laguna Beach, een prachtig strand in Californië, en denk aan wat de mensen daar dragen: tie dye T-shirts, veel spijkerstof en een goede dosis kleur. Shop de top van Zara, het cropped geruite spijkerjasje van VILA, een spijkerbroek(je) en kleurrijke accessoires om de ultieme ‘California-look’ te evenaren.

Tie dye t-shirt – ZARA €15,95
Geruite spijkerjas cropped – VILA €59,99

Craftmanship
Materialen die ambacht ademen, zoals bijvoorbeeld riet en gehaakte stoffen, komen tevoorschijn. Het was vorig voorjaar al helemaal in - die tas en riem van stro komen dit seizoen dus weer van pas.

Firenze myacha schoudertas – Duifhuizen Tassen & Koffers €49,95
Stroriem – Primark €6,-

Aardetinten
Deze trend brengt rust in jouw kledingkast. De jurk met mouwen van Only is een perfect voorbeeld van een werelds item. Mooi te dragen met een logo panty of over een tijdje met blote benen. Het jacket van Parfois kent daarentegen een wat donkerdere aardetint en voldoet aan nog een belangrijke trend: fringes!

Gedetailleerde jurk met mouwen – Only €24,99
Fringe jacket – Parfois €39,99

That suits you well
Dit voorjaar blijft het pak een grote rol spelen in modeland. En dan het liefst in knallende kleuren zoals roze, geel en groen. Wij shopten een pantalon bij Promiss in opvallend blauw. De pantalon kun je dragen met bijpassende blazer óf je trekt een blouse met opvallende print uit de kast. Alles wat je nodig hebt voor een look op topniveau.

Pantalon – Promiss €79,95

Geniet van de lente!

Door

Ander nieuws

Top