Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Springlevend retro!

Inspiratie18/02/2018

Invloeden uit het verleden keren terug. Zo ook in de mode. Waarschijnlijk merk je modetrends van nu op in verfilmingen van vroeger of in de kledingkast van je grootouders. Denk aan de flared pants, retro prints en lompe schoenen. We nemen je mee op een moderne trip down memory lane.

Minimonturen

Wakker de innerlijke Brigitte Bardot in jezelf aan met een 60’s zonnebril van Stradivarius. De grote zonnebrillen maken namelijk weer plaats voor kleinere monturen. Hoe je de bril combineert? Met een leren baret, een leopard jas, een verwassen jeans én old school pumps.

60’s bril – Stradivarius €9,95

Sokken in sandalen

Verafschuwde je de buurman die sokken in zijn sandalen droeg? Think twice. De sportieve sok maakt een comeback en wordt door influencers in schoenen of slippers gedragen. Als dat geen retro is!

Nike value cotton crew socks – Men at Work €9,99

 

Lekker jackie

Ook het trainingsjack is een graag geziene gast in onze wardrobe dit seizoen. We dragen dit item niet met bijpassende trainingsbroek, maar juist met een verwassen jeans om de retro look compleet te maken.

Sportief vest – Sissy-Boy €69,99

Verwassen jeans – Bershka €29,99

 

Sweet retro

Lieflijk retro komt tevens in ons woordenboek voor. Van de trainingspakken gaan we over naar rokjes en ruches. Kruip in de huid van een schoolmeisje dankzij het A-lijn rokje van H&M. Deze suède rok is zo uit de jaren ’70 geplukt. Ook de blouse van Sissy-Boy is een aanwinst. Leuk te combineren op een rokje én kenmerkt zich door ruches, die we in een ver verleden al zagen.

Rok – H&M €39,99

Blouse – Sissy-Boy €39,99

Door l.vanknijf

Ander nieuws

Top