Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Starbucks geopend in Stadskamer

Nieuws15/02/2018

Koffielovers opgelet! Op 16 februari heeft Starbucks haar deuren in de Stadskamer in Hoog Catharijne geopend! 

Comfortabele stoelen zorgen ervoor dat klanten op een ontspannen manier kunnen genieten van perfect geroosterde melanges van ethisch geproduceerde koffie, of een van de heerlijke food-opties uit het menu, zoals een Chicken & Pesto glutenvrije panini of de veganistische Hummus Wrap met kikkererwten en rode biet. De store zal ook beschikken over de speciale Nitro Cold Brew van de tap. Nitro Cold Brew neemt het bestaande recept van de Starbucks Cold Brew en doordrenkt het met stikstof om de superzachte, natuurlijke zoetheid van de koffie vrij te laten komen, rechtstreeks uit de tap, wat zorgt voor een fluwelen en romige textuur.

Babette van den Berge, Districtmanager, Starbucks Nederland, zegt: "We zijn erg blij om onze tweede store in het bruisende Utrecht te openen. De locatie van de store zou niet perfecter kunnen zijn dan in het populaire Hoog Catharijne, dat gunstig gelegen is in het stadscentrum en op 5 minuten afstand ligt van het drukke Utrecht Centraal Station. We kijken ernaar uit om duizenden bezoekers die elke dag het winkelcentrum inlopen de Starbucks Experience te kunnen bieden. "
Het design van de store is geïnspireerd door de herontwikkeling van het Hoog Catharijne-gebied en aangepast aan de bestaande architectuur met behoud van de elementen die uniek zijn voor Starbucks. Een lage bar betekent dat klanten vanaf de straat naar binnen kunnen kijken, wat zorgt voor veel licht en openheid . De store heeft daarnaast een speciaal zeevaart-kunstwerk als eerbetoon aan het onlangs heropende kanaal langs Hoog Catharijne. Met gratis wifi en veel stopcontacten om mobiele apparaten op te laden is dit een ideale plek voor treinpassagiers, studenten, omwonenden en gezinnen om te genieten van hun favoriete Starbucks drankjes.

De Starbucks store bevindt zich in de Stadakamer in Hoog Catharijne op Catharijne Esplanade 11, 3511 WK en is doordeweeks van 07:15 tot 20:30 geopend, behalve op donderdag, wanneer deze is geopend tot 21:30.
Op zaterdag is de store geopend van 08:00 tot 20:30 en op zondag van 09,00 tot 20:00.

Ander nieuws

Top