Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Starbucks opent 31 oktober in Alexandrium Shopping Center

Nieuws12/10/2018

Elke dag gaan de barista’s van Starbucks naar hun werk om twee dingen te doen: heerlijke koffie delen met de wereld en proberen de wereld een klein beetje te verbeteren. Dat was zo toen de eerste Starbucks in 1971 werd geopend, en dat is nog steeds zo. Binnenkort kun jij ook genieten van de heerlijke Starbucks producten in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam!

Het gebeurt elke week miljoenen keren - een klant krijgt iets te drinken van een barista van Starbucks - maar elke keer is uniek.
Het is maar een kort moment - gewoon een hand die over de toonbank een beker aanreikt aan een andere uitgestoken hand.
Maar er is een connectie.
Starbucks zorgt dat alles wat ze doen in het teken staat van die verbinding - van het streven naar koffie van de beste kwaliteit ter wereld tot de manier waarop ze samen met klanten en hun omgeving zich inzetten voor verantwoord zaken doen.
Vanaf het begin, met één vestiging bijna veertig jaar geleden, hebben ze overal waar ze zijn geweest en bij alles wat ze aanraken geprobeerd het wat beter te maken dan ze het aantroffen.

Vandaag de dag is Starbucks, met zijn meer dan 28.000 vestigingen in 70 landen, de grootste koffiebrander en verkoper van koffiespecialiteiten in de wereld. En met elke kop proberen ze niet alleen hun erfenis maar ook een bijzondere ervaring voor de klant tot leven te brengen.

Goed nieuws! Starbucks gaat ook een vestiging openen in Alexandrium Shopping Center Rotterdam. De locatie in het overdekte winkelcentrum is Poolsterstraat 114, dit is tegenover Pandora/ Hunkemöller en naast Promiss.

De opening is 31 oktober 2018. Tijdens de opening op woensdag krijgen de eerste 50 klanten hun drankje gratis! De winkel opent om 10.00 uur, dus wees er snel bij.

Bij Starbucks kun je terecht voor de lekkerste drankjes, maar ook zeker voor heerlijke food opties. Starbucks biedt een breed scala aan food opties, variërend van yoghurt en fruit, tot salades, (warme) sandwiches en gebak.
Ze hebben een groot assortiment dranken. Bestaande uit Teavana™ Teas, Filterkoffie, Frappuccinos™, Cold Brew Coffees, Chocoladedranken, Starbucks Refreshers en natuurlijk hebben ze overal verschillende lekkere smaken van beschikbaar.

Meer informatie over Starbucks en de heerlijke producten? Neem eens een kijkje op de website www.starbucks.nl

 

 

 

 

 

 

Ander nieuws

Top