Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Strak in je badpak

Inspiratie07/07/2017

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? We kennen het allemaal wel. De zomer komt eraan en we willen allemaal nog snel even een beach body kweken. Dat kun jij alleen zelf doen, maar we kunnen je wel vast een eindje op weg helpen! 

No food is een no go 
Om te beginnen: met niet eten bereik je niet je summer goals. Sterker nog, hier wordt je alleen maar futloos van en wanneer je weer gaat eten merk je dat je snel weer aankomt omdat je lichaam deze verspilde reserves aan gaat aanvullen. Eet regelmatig iets kleins, vers en gezonds. Zo houd je je stofwisseling aan de gang!  

How to cheat 
We know. Het is lastig om soms de lekkere zoete frisdranken te laten staan. Probeer zo veel mogelijk van deze suikerbommen te laten staan. Kun je het echt niet laten? Ga dan voor een koolzuurloos drankje als Ice Tea green, en verdun deze met water. Toch het smaakje, maar dan met minder calorieën. Cut the alcohol, of probeer het zoveel mogelijk te beperken. Het is namelijk een ontzettende dikmaker. De volgende ochtend zul je ons dankbaar zijn voor deze tip! 

Modern work-out 
Inmiddels zijn er honderden apps die jou helpen met je work-out. Onze favorieten zijn de 30-day challenges. Je heb hier verschillende gratis versies van voor verschillende spiergroepen, met oefeningen die je gewoon thuis kunt doen zonder geld uit te geven. Zo kun jij precies aanpakken wat jij wilt.. Of gewoon allemaal natuurlijk! 

Oefeningen voor een strakker lichaam 
Een platte buik en afgetraind lichaam bereik je helaas niet binnen één dag, maar je kunt wel zo effectief mogelijk trainen. De volgende oefeningen zorgen voor een slankere taille. 

Oefening 1 

- Ga op je rug liggen met je rechterenkel over je linkerknie, je linkerhand achter je hoofd en je rechterarm op de vloer.  

- Breng je linkerschouderblad van de vloer en je schouder naar je rechterknie. Ga terug naar beneden.  

- Herhaal de oefening en wissel na tien keer over naar de andere kant. 

Oefening 2 

Voor stevige billen en benen is de squat onmisbaar. Bijna iedere spiergroep wordt aan het werk gezet! Zó doe jij de perfecte squat: 

- Ga met je voeten iets breder dan schouderbreedte uit elkaar staan. Zoek een recht punt voor je neus en blijf je hier op focussen. 

- Buig langzaam je heupen en knieën tot je dijen parallel zijn aan de grond. Op deze manier maken je boven- en onderbenen een hoek van 90 graden. 

- Let erop dat je je billen naar achteren drukt, alsof je ergens op gaat zitten. Adem uit en keer terug naar de beginpositie. 

Door

Ander nieuws

Top