Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Strak in je badpak

Inspiratie04/07/2017

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Wij kunnen niet wachten! En hoewel de badpakkentrend al wel wat ‘beach body-struggles’ wegneemt, proberen wij toch nog last-minute summer ready te worden dankzij de volgende tips.

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Wij kunnen niet wachten! En hoewel de badpakkentrend al wel wat ‘beach body-struggles’ wegneemt, proberen wij toch nog last-minute summer ready te worden dankzij de volgende tips.

Zongebruinde huid, zonder zon
Met een vooraf gebruinde huid heb je alvast een streepje voor. Vergeet je witte melkflessen, met een tintje voel je je direct meer op je gemak met minder kleding aan. Dit hoeft niet te betekenen dat je veel uren in de zon door moet brengen. Met een beetje zelfbruiner kom je een heel eind!

Scrub je zacht en glad
De Talasso scrub van Collistar is niet zomaar een scrub. Deze scrub is al jaren een geliefde klassieker. Een gladde huid is een mooie en gezonde huid! Scrubben zorgt ervoor dat onzuiverheden weg blijven of minder worden. Wel zo fijn als je veel huid laat zien.

Oefeningen voor een strakker lichaam
Een platte buik en afgetraind lichaam bereik je helaas niet binnen één dag, maar je kunt wel zo effectief mogelijk trainen. De volgende oefeningen zorgen voor een slankere taille.

Oefening 1
- Ga op je rug liggen met je rechterenkel over je linkerknie, je linkerhand achter je hoofd en je rechterarm op de vloer. 
- Breng je linkerschouderblad van de vloer en je schouder naar je rechterknie. Ga terug naar beneden. 
- Herhaal de oefening en wissel na tien keer over naar de andere kant.

Oefening 2
Voor stevige billen en benen is de squat onmisbaar. Bijna iedere spiergroep wordt aan het werk gezet! Zó doe jij de perfecte squat:
- Ga met je voeten iets breder dan schouderbreedte uit elkaar staan. Zoek een recht punt voor je neus en blijf je hier op focussen.
- Buig langzaam je heupen en knieën tot je dijen parallel zijn aan de grond. Op deze manier maken je boven- en onderbenen een hoek van 90 graden.
- Let erop dat je je billen naar achteren drukt, alsof je ergens op gaat zitten. Adem uit en keer terug naar de beginpositie.

Ander nieuws

Top