Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Succesvol Elite Model Look Castingweekend 2017

Events24/05/2017

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei vond wederom een succesvolle regionale casting van Elite Model Look Nederland plaats in Hoog Catharijne. 35 kandidaten zijn geselecteerd voor de Nationale Casting van de Elite Model Look modellen zoektocht.

De kandidaten kwamen uit alle hoeken van het land. Zij moesten zichzelf presenteren voor de Elite Model Look-jury, bestaande uit onder andere Nodar Beghiyl, director Elite Model Look Nederland, Suzanne Pots en Mauro da Silva, directors Elite Amsterdam. Daarnaast namenstylist en tv-personage Fred van Leer (zaterdag) en modeontwerper Aziz Bekkaoui (zondag) plaats als gastjuryleden. Aziz heeft op zondag ook nog een modeshow georganiseerd met Elite Amsterdam modellen die zijn creaties showden.

Selectie van de kandidaten
Bij de selectie van de kandidaten wordt, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends. Kortom de voor Elite zo kenmerkende combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid. Aan het einde van het castingweekend, zagen 25 meisjes en 10 jongens hun droom uitkomen toen ze werden geselecteerd voor de volgende ronde, de Elite Model Look Nationale Casting op 30 september te Amsterdam.

Catwalktraining en goodiebags
Traditiegetrouw was er in Hoog Catharijne voorafgaand aan de castings een catwalktraining. Hier kregen kandidaten tips over hoe je het beste loopt, poseert en jezelf presenteert. Ook kregen alle deelnemers een goodiebag, gevuld met te gekke kortingsbonnen, samples en acties van winkels in Hoog Catharijne.

Elite Model Look Nationale Casting/Bootcamp
De Nationale Casting/Bootcamp vindt onder meer plaats in de splinternieuwe Jaguar Land Rover flagship store Kimman in Amsterdam. De geselecteerde kandidaten gaan tijdens deze nationale casting de strijd aan om een felbegeerde plek in de finale te bemachtigen. Voorafgaand aan de finale worden de finalisten tijdens de Elite Model Look Bootcamp optimaal voorbereid en klaargestoomd voor de catwalk. Zo krijgen de finalisten trainingen, workshops en advies van professionals uit de wereld van fashion, beauty en gezondheid.

Finale
Op 14 oktober presenteren de 20 finalisten, 10 jongens en 10 meiden, zichzelf voor een internationale jury tijdens die Nationale Finale in de Beurs van Berlage. De winnaar en winnares krijgen een 2-jarig contract bij Elite Amsterdam en mogen in november naar de Elite Model Look World finale waar ze een internationaal contract kunnen winnen.

Door

Ander nieuws

Top