Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Summer wedding fashion

Inspiratie24/06/2019

In de zomer worden veel huwelijken gesloten. Ben jij ook uitgenodigd voor een bruiloft? Hartstikke leuk. De voorpret begint nu: het vinden van een geschikte outfit. Een jurk is een goede optie, maar ook een jumpsuit mag. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je fijn voelt. Valt jouw keuze op een van de jurken of ga je voor de jumpsuit?

1. Mouwloze ruche maxi jurk – ONLY €49,99
De ruche maxi jurk is een perfect voorbeeld van een jurk die zowel chic als fashionable is. De diepe kleur groen geeft de jurk een mysterieus effect. Tegelijkertijd behoudt de jurk klasse dankzij de prachtige stof en ruches.
2. Lange jurk libertyprint – Paprika €69,99
Heb je een maatje meer? Jij voelt je als een vis in het water in de bloemenjurk van Paprika. Deze jurk is speciaal gemaakt voor vrouwen met een grotere maat, waardoor jouw figuur in dit item prachtig uitkomt. Bloemen zijn overigens altijd een goed idee voor een bruiloft!
3. Elegante midi jurk – VILA €49,99
Neem een kijkje bij VILA voor een ‘net-over-de-knie-jurk’. Je hebt eigenlijk niet veel meer dan prachtige pumps nodig om in dit jurkje een spetterende entree te maken.
4. Jurk van mesh met borduursel – H&M €99,-
Waan je even in een sprookje dankzij de jurk van H&M. De prachtige borduursels en zachte tint zorgen voor een romantisch geheel.
5. Jumpsuit – New Yorker €24,99
Zat je te wachten op de jumpsuit? Hier is ‘ie dan. Op deze jumpsuit werden we op slag verliefd. Draag je dit mode-item naar een bruiloft, dan weet je zeker dat er niemand rondloopt in dezelfde outfit.
6. Jurk lichtroze – Promiss €99,95
En de laatste, maar zeker niet de minste: de lichtroze jurk van Promiss. Deze nauwsluitende jurk is klassiek en staat iedere vrouw – ongeacht haar leeftijd – geweldig.

Door

Ander nieuws

Top