Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

The Athlete's Foot opening

Nieuws13/02/2018

The Athlete's Foot gaat verhuizen en groter in Alexandrium Shopping Center. De nieuwe winkel van maar liefst 156 vierkante meter gaat zaterdag 3 maart 2018 open. 

De nieuwe Athlete's Foot opent zaterdag 3 maart haar deuren, met een compleet nieuwe winkel in Alexandrium Shopping Center Rotterdam. De nieuwe winkel is maar liefst 156 vierkante meter en kan hierdoor een nog groter assortiment aanbieden.

Het hele openingsweekend zijn er DJ's in de winkel aanwezig en krijg je bij aankoop van sneakers een gratis goodiebag! Kom jij ook naar het openingsweekend?

Ben jij nog op zoek naar een (bij)baan? Mail dan naar rotterdamalexandrium@theathletesfoot.nl! 

The Athlete’s Foot heeft een uitgebreid assortiment sneakers in de nieuwste trendy kleuren. Naast het ruime sneaker aanbod vind je bij The Athlete’s Foot ook een collectie kleding & accessoires. De collectie van The Athlete’s Foot bestaat voor het grootste gedeelte uit sneakers en accessoires van sportauthentieke merken. Denk hierbij aan o.a. Nike, adidas, Converse, ASICS, PUMA en Vans. The Athlete’s Foot heeft meer dan 58 stores in Nederland en is onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 450 winkels in 26 landen, zoals Mexico, Nieuw Zeeland, Atlanta USA, Zuid Afrika, Dubai, Denemarken & Portugal.

Dus of je nu rond wilt rennen in de stad, wilt chillen in het winkelcentrum of lekker dansen in de coolste clubs : The Athlete's Foot biedt je een grote selectie van fashionable, sportswear inspired kleding & sneakers aan. 

De nieuwe The Athlete's Foot bevindt zich op Poolsterstraat 123, dit is tegenover de Donut Express en naast Primera. 

Ander nieuws

Top