Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

The Perfect Gift

Inspiratie10/12/2015

Oh jeetje, de maand van de cadeautjes is aangebroken, maar je hebt absoluut geen idee wat je voor leuks moet kopen. Voor de inspiratielozen onder ons hebben we een cadeau top drie samengesteld voor hem en voor haar. Bekijk ons shoppinglijstje hier.

Voor haar
1. Parfum; met stip op nummer één staat een geurtje. Een parfum is namelijk altijd een goede keuze. En wat ons betreft in het bijzonder de eau de parfum van Chloé. Een vrouwelijke en elegante heerlijke geur die elke vrouw wel zal kunnen waarderen. Bij Douglas krijg je er momenteel een gratis bodylotion van 100ml bij. Hoe fijn is dat?
2. Oorbellen; elke vrouw houdt van mooie sieraden. Wil je jouw beste vriendin of vrouwlief lekker verwennen, doe haar dan een mooie oorbellenset cadeau. De druppel gevormde oorbellen van Swarovski zullen haar prachtig staan.
3. Portemonnee; ken jij een vrouw die niet van een mooie tas houdt? Juist, nee…die bestaat niet. Maar misschien kun jij je dat momenteel niet veroorloven. Een portemonnee is in dat geval een prima alternatief. Michael Kors heeft de meest waanzinnige tassen, maar ook geweldige bijpassende portemonnees.

  
Voor hem
1. Parfum; ook voor mannen geldt dat je met een geurtje altijd goed zit. Bleu de Chanel van Chanel is door zijn houtachtige aromatische geur absoluut één van onze favorieten voor hem.
2.  Luxe scheermes; baarden zijn ontzettend hip, maar van tijd tot tijd vindt hij het als baardenliefhebber vast ook heerlijk om de baard er helemaal af te scheren. De Menrock Double Edged razor is hier een perfecte luxe gadget voor.
3. Tas; hij komt er misschien niet meteen voor uit, maar ook een man kan een leuke tas waarderen. In de shopper van River Island kan hij al zijn werkspullen opbergen. Ideaal toch?
Ben jij het eens met onze top drie?

  

Producten

1. Douglas: Chloe Chloe parfum 50ml + gratis bodylotion 100ml € 61,63
2. Swarovski: drop pierced earings € 99,00
3. Van den Assem en Duifhuizen: Michael Kors Portemonnee € 94,95
4. Douglas: Men Rock Scheren Double Edged Razor € 49,95
5. Douglas: Chanel Bleu de Chanel 100ml € 92,70
6. River Island: donkerrode shopper € 40,00

Ander nieuws

Top