Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

The perfect jacket

Inspiratie07/09/2018

De zomer is helaas weer bijna ten einde. Daarom mag een jacket voor het najaar niet ontbreken in jouw wardrobe. Voor als het ’s avonds afkoelt of er een regenbuitje voorspeld wordt. Met deze zes lovely jasjes ben je op alles voorbereid.

Summer garden
Deze trend heeft eigenlijk geen beschrijving meer nodig. Daarom laten we je zelf verliefd worden op deze elegante blazer van Steps of de wat meer casual bloemen-bomber van New Yorker.

Gebloemde blazer – Steps €89,95
Jack – New Yorker €14,95

Two shades of blue
Baby blauw steelt dit seizoen de show. Deze zachte kleur kan zowel stoer als klassiek gedragen worden. Combineer dit H&M jack van imitatie suède met een bloemenjurk en sandalen voor een kleurrijk geheel. Naast baby blue blijft denim een hit. Zoek je een eenvoudig jasje voor de laatste, koele zomeravonden? Wij zeggen: de spijkerjas! Draag ‘m over een stoer T-shirt of nonchalant over je schouder.

Jack – H&M €59,95
Gescheurde jas – VILA €47,95

Trenchcoat
Zeg ‘ja!’ tegen trenchcoats. Er is geen andere jas die zo tijdloos is als de trenchcoat. Investeer in een duurder exemplaar, of ga voor een trenchcoat van Miss Etam.

Trenchcoat – Miss Etam €65,-

Soft tones
We laten in deze shopping harde kleuren zoals zwart en donkerblauw achter ons en focussen ons op dé kleuren van dit moment. Zie alle kledingstukken die we voor jou geshopt hebben. Toch mist er nog één item met een kleur die echt ‘to die for’ is. Dit warm oranje colbert van Mango is in één woord: lovely!

Modal colbert – Mango €69,95

Door l.vanknijf

Ander nieuws

Top