Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Trending: puffer jackets

Inspiratie25/10/2019

Het is een perfect moment om je te oriënteren op het gebied van jassen. Meerdere jassentrends springen eruit. Onze favoriet: de puffer jacket. Dit type jas doet je wellicht denken aan het Michelin poppetje, maar dan op een wel heel modieuze manier. Deze zes jassen wil je hebben!

 1. The North Face winterjas – JD Sports € 248,00
  Bij het merk The North Face kijken ze niet op van deze trend. Zij weten al langere tijd dat de puffer coat een ding is. Zo blijkt uit eerdere collecties. De bombastische jas van The North Face is dan ook een must in deze shopping.
 1. Metallic puffy jack – Stradivarius € 39,99
  Voor de echte modekoninginnen: een jas met puffy effect én in metallic. Deze jas doet je denken aan een designer brand, maar shop je gewoon bij Stradivarius in Hoog Catharijne. Dat vinden we nou leuk.
 1. Halflange donsjas – Claudia Sträter € 349,95
  Een puffer jacket met klasse vonden we bij Claudia Sträter. Deze halflange donsjas kent het opgeblazen effect, maar dan op een stijlvolle, elegante manier.
 1. Oversized gewatteerde jas – ZARA € 59,95
  De gewatteerde jas van ZARA heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Dit on trend item is wijd, waterafstotend en stoer. Nog een pluspunt: de kleur beige. Beige is het dit seizoen helemaal, vooral op het gebied van jassen.
 1. Gewatteerde jas wikkelkraag – Bershka € 39,99
  Geen saaie jas voor jou, maar een ‘booming’ exemplaar van Bershka. De kleur valt al lekker op, net zoals de grootte van de jas. Onder het mom van: hoe groter, hoe beter.
 1. Down jacket – Costes € 99,95
  Een bescheiden puffer jacket shop je bij Costes. Deze fijne, zwarte jas kun je naar eigen smaak dragen. Combineer de jas bijvoorbeeld met een kleurrijke sjaal of ga voor black on black. De mogelijkheden zijn oneindig. 

 

Door

Ander nieuws

Top