Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Trotseer de koude winterdagen!

Inspiratie29/11/2019

We kunnen er niet omheen: de winter. De een wordt er blij van, de ander blijft het liefst de hele winter binnen. Wij laten ons niet gek maken. Met deze producten trotseer jij vol energie de koude winterdagen! 

Energie boost 
Heb jij last van een winterdip? Niet meer, dankzij de Beurer daglichtlamp van Media Markt. Deze lamp bootst het daglicht na, waardoor je meer energie en motivatie krijgt om de dag positief door te komen. De lamp is makkelijk mee te nemen, waardoor je ook op kantoor of onderweg even op kunt laden. 

Beurer daglichtlamp – Media Markt €56,99 

Geurkaarsen & wierook 
Het wondermiddel voor een warm gevoel in de winter: geur. De geurkaarsen van Rituals peppen je op met heerlijke luchtjes. Ze staan niet alleen mooi in huis, maar doen tevens een beroep op je zintuigen. Ook wierookstokjes zorgen voor ontspanning dankzij hun sensuele geuren. De wierookstokjes van Jacob Hooy zijn te verkrijgen bij Holland and Barrett. 

Imperal rose scented candle – Rituals €29,90 
Wierookstokjes Jacob Hooy – Holland and Barrett €2,29 
Velours kussenhoes – Zara Home €9,99 

Een dikke vacht  
Een extra laag over je kleding kan in de winter geen kwaad. Jas Jantien van Expresso houd je tijdens het koude seizoen lekker warm. Vacht kun je ook interpreteren als huid. Voor je huid dien je eveneens goed te zorgen, aangezien je sneller last zal hebben van gevoeligheid en droogheid. De multi action toner van Inglot hydrateert en voorziet je gezicht van een zomerse teint.  

Jas Jantien – Expresso €199,95 
Multi action toner – Inglot €18,99 

Met beide schoenen op de grond  
Om de koude dagen te trotseren heb je stevig schoeisel nodig. Bergbeklimmen, door de sneeuw ploeteren of uren wandelen – niets is jou te zwaar dankzij de Pikolinos veterboots. Wist je trouwens dat dit soort boots helemaal ‘in fashion’ zijn? 

Pikolinos veterboots – Nelson Premium €154,99 

Door

Ander nieuws

Top