Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

VERKOELING IN DE MARKTHAL

Inspiratie02/07/2019

Check alvast onze top 8 van verkoelende ondernemingen in de Markthal.

We staan met z’n allen met één been in de zomervakantie en kijken uit naar zwemmen, zonnebaden, barbecueën en in de hangmat liggen. Als we de weersvoorspellingen moeten geloven wordt het, net als vorig jaar, een lekker warme zomer. In de Markthal kun je terecht voor de ultieme verkoeling. Hier vind je diverse ondernemingen waar je frisse drankjes kunt drinken en een hapje kunt eten. 

  1. Dragon Breath

De koudste zaak van de Markthal is Dragon Breath. Hier wordt cornflakes gedipt in vloeibaar stikstof van -196 graden Celcius. Wanneer je deze snack eet komt er stoom uit je neus en mond. Wij kunnen ons niet voorstellen dat je ooit iets zo koud hebt gegeten. Een lekker intern tripje naar de Noordpool.

  1. De IJssalon

Wie koelt er niet af van een ijsje? Bij de IJssalon weten ze er alles van. Bij deze ijssalon bieden ze naast de reguliere smaken ook bijzondere smaken aan. Wat dacht je van Oreo koekjes-, advocaat- of walnootijs. Alle smaken worden vers en ambachtelijk gemaakt.

  1. Amy’s Frozen Yoghurt

De naam zegt het al: bevroren yoghurt, 100% natuurlijk, biologisch én Nederlands. Dit frisse tussendoortje kun je helemaal naar eigen smaak invullen. Kies bijvoorbeeld voor fruit, muesli, chocolade of honing. Bij Amy’s kun je ook verse limonades halen die terplekke met de hand voor je worden gemaakt. Verser kan bijna niet!

  1. YoYo Fresh Tea Bar

De naam van deze onderneming klinkt je waarschijnlijk als muziek in de oren bij een temperatuur van meer dan dertig graden. De YoYo Fresh Tea Bar biedt je, zoals de naam al doet raden, verse ijstheeën aan in verschillende smaken. Je kiest zelf je basis, smaak en topping: klaar is kees! 

  1. Heavenly Smoothies

Een drankje dat je écht niet warm wilt drinken is een smoothie. Voor de gezonde bezoekers van de Markthal biedt Heavenly Smoothies verse smoothies, yoghurt met toppings en fruitsalades aan. Heb je behoefte aan wat extra energie of vitamines, dan voegen ze aan je drankje bijvoorbeeld proteïne toe zodat je weer genoeg fut hebt om door te gaan met shoppen. Ideaal!

  1. Smöoy

Yoghurt én ijsfan? Bij Smöoy kun je voor beide guilty pleasures terecht. De producten van Smöoy bestaan uit yoghurt-ijs, ijs of slush. Voeg hier je eigen topping aan toe en je hebt een Smöoy! Heeft de hitte je bevangen en kun je geen keuze maken, dan is de Twister wel wat voor jou. Hierbij maak je een combinatie van verschillende toppings zoals fruit of chocolade met slush.

  1. Brazuca Coffee

Laat de naam je niet misleiden, bij Brazuca haal je niet alleen warme maar ook lekker koude icecoffee! Bovendien geniet je hier dagelijks van een vers sapje geperst van ananas, passievrucht, mango, kers of palmbes. Genoeg keuze!

  1. Saladefeest

Het is erg fijn om licht te eten met warm weer. Wat dacht je van een salade van Lekker Vers & Gezond die iedere dag met de beste ingrediënten voor je wordt samengesteld. Liever je eigen keuze? Bij Sally’s Salads of Saladbox stel je je salade compleet naar eigen smaak samen. Voeg er verfrissende ingrediënten zoals avocado, komkommer en wortel aan toe. Hiermee breng je jouw lichaamstemperatuur lekker omlaag.

Ander nieuws

Top