titleNewsletter.newsletter

VR-experience: The VR Swing bij Media Markt

Events11/08/2017

Ontdek gratis de wereld van Virtual Reality! Op een speciaal podium voor MediaMarkt Utrecht Hoog Catharijne wordt door The VR Room en MediaMarkt elke week een speciaal Pop-up Virtual Reality paradijs ingericht. Op zaterdag 19 augustus lanceren ze hun gloednieuwe VR-experience: The VR Swing! Schommelen in Virtual Reality is een unieke belevenis die je meegemaakt moet hebben. Dankzij de natuurlijke schommelbeweging krijg je het bekende ‘schommelship gevoel’ in je onderbuik, terwijl de virtuele wereld je letterlijk door een andere dimensie laat zweven. Probeer deze ervaring gratis uit tijdens de lanceerdag!

 

Vuurballen uit handen schieten
The VR Room is de eerste en originele Virtual Reality Room van Nederland. De Utrechtse start-up weet haar publiek elke keer weer te verrassen, onder meer door ze in een virtuele achtbaan over de kop te laten gaan of vuurballen uit de handen te laten schieten. "Er is zoveel te beleven in Virtual Reality dat we elke week weer wat moois kunnen neerzetten", aldus Wouter van den Bijgaart. "The VR Swing is onze allernieuwste VR-experience. We zijn er erg trots op dat we deze unieke belevenis samen met MediaMarkt kunnen lanceren!"

 

Ook Kees van Mourik, directeur van MediaMarkt Hoog Catharijne is enthousiast met het Pop-up Virtual Reality paradijs. "Met de MediaMarkt VR Room kunnen bezoekers op een laagdrempelige manier kennis maken met de virtuele wereld. Geweldig om te zien hoe mensen helemaal losgaan wanneer ze een VR headset op krijgen!". De Utrechtse vestiging weet haar bezoekers vaker te verrassen. Zo werd er eerder al een heuse Man Cave ingericht, kwamen FC Utrecht spelers de nieuwe FIFA17 koning zoeken, kon er met Formule 1-wagens geracet worden en zijn er al vele optredens en signeersessies gehouden.

 

Durf jij het aan om de nieuwe VR Swing uit te proberen? Kom dan op zaterdag 19 augustus tussen 10:00 en 18:00 uur langs bij MediaMarkt Utrecht Hoog Catharijne!

Ander nieuws

Top
Top