Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Vaderdag in Alexandrium Shopping Center

Events16/05/2018

Weet jij al wat je gaat kopen voor Vaderdag? Bij Alexandrium Shopping Center zit je altijd goed en is voor elke vader wel een geschikt cadeau te vinden. En om niet te vergeten hebben wij op zondag 17 juni, op Vaderdag zelf, een supergave Race simulator staan!

Op Vaderdag kun je in Alexandrium Shopping Center een dagje uit beleven. Er staat een race simulator in het winkelcentrum, waar jij samen met je vader een wedstrijdje kunt gaan racen. Hier lijkt het net of je echt in een race zit en echt aan het autoracen bent. Om het nog leuker te maken, maak je kans op 200 euro shoptegoed als jij de winnaar bent met de hoogste race score!

En het is al bijna Vaderdag dus kom snel naar Alexandrium Shopping Center om een passend cadeau te vinden, want voor ieder wat wils.

Ook als je op het laatste moment nog een cadeau wilt kopen of samen met je vader wilt gaan shoppen op Vaderdag zelf kun je terecht in Alexandrium Shopping Center, want alle winkels zijn 17 juni gewoon geopend van 12.00- 17.00 uur.

Dus of het nu is om te shoppen of voor een toffe dag uit, op Vaderdag is iedereen van harte welkom in Alexandrium Shopping Center!

Ander nieuws

Top