Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Valentijn. What to wear?

Inspiratie13/02/2018

De dag van de liefde is weer in zicht en die laten we niet zomaar aan ons voorbijgaan. Word jij ieder jaar in de watten gelegd door je geliefde? Heb je een eerste date? Of vier jij het als ‘single day’ samen met je vriendinnen? Met deze look wordt Valentijnsdag hoe dan ook een doorslaand succes!

Gekleed op date
Deze dag vraagt om een beetje extra liefde voor jezelf. Dof je lekker op om op date te gaan en kleed je net iets chiquer dan normaal. Dat dit niet saai hoeft te zijn, bewijst de geruite blazer van Stradivarius. De ruit is een geliefde trend dit seizoen en dankzij het rode streepje is deze colbert perfect voor Valentijnsdag.

Maar met een rood streepje alleen ben je er nog niet. Wij pakken graag uit met een rode V-hals top van H&M voor een mysterieus randje. Deze top is chique, sexy en trendy in één.

Geruite blazer – Stradivarius €25,95
V-hals top – H&M €29,99

Hartjes
Natuurlijk zijn we ook op zoek gegaan naar items met een knipoog. Van hartjes oorbellen tot een tasje met de tekst LOVE. Als je zo zijn hart niet verovert, weten wij het ook niet meer. Deze leuke items shop je gewoon bij H&M en Bijou Brigitte.

Hartjes oorbellen – Bijou Brigitte €3,95
Schoudertas – H&M €24,99

In love with leather
Als we het dan toch over de liefde hebben, showen wij je meteen onze liefde voor leer. Door leather look items toe te voegen aan je outfit, wordt je look niet té zoet. Wat heb je nodig? Een zwartleren broekje van Steps en een riem met gespen van Sacha om meer taille te creëren in de geruite blazer. Zo komt je figuur mooi tot haar recht!

Broek – Steps €69,99
Riem gespen – Sacha €11,99

Door

Ander nieuws

Top