Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Van de catwalk naar je garderobe: kleurrijk kitsch

Inspiratie19/02/2019

Wij zijn dol op mensen met een eigen stijl. Of dit nu overdreven kleurrijk of juist minimalistisch is - een eigen stijl maakt je bijzonder. Bij designermerk KENZO weten ze hoe dat moet: opvallen. Ze combineerden kleuren, prints en retro-invloeden in hun Spring/Summer ’19 ready to wear fashion show. Wij namen een aantal fantastische looks als voorbeeld. Hup, van de catwalk naar jouw garderobe!

Electric sweater – The Sting €39,95
We begrijpen dat de looks van de catwalk voor velen nét iets te creatief zijn. Toch kun je ook makkelijk draagbare items shoppen, waarbij kleur overheerst. De electric sweater is een mooie mix van draagbaar en opvallend.

Volant blouse – H&M €13,99
Het model van deze volant blouse is geïnspireerd op modetrends van jaren geleden. Durf dit ogenschijnlijke basisitem origineel te combineren. Stap uit je comfort zone en draag de blouse in combinatie met de electric sweater en de felize slangenprint broek.

Felize broek – Miss Etam €39,99
We spreken bij deze trend van een circus aan kleuren en prints. Ga je toch liever voor basic? De slangenprint broek van Miss Etam staat ook leuk met een zwarte blouse.

Spijkerjas – CoolCat €15,-
Het is de kunst om balans te creëren in een look à la kleurrijk kitsch. Om dit te doen shopten we een unieke spijkerjas bij CoolCat. Dit item houdt de outfit in evenwicht.

Plisséjurk – Zara €69,95
Typ je in de zoekbalk ‘retro-invloeden’ en ‘jurk’, dan komt dit plaatje waarschijnlijk bovenaan te staan. De plissé jurk van Zara is hét boegbeeld van een ietwat ‘kitschy’ jurk met een hoog fashiongehalte.

Zonnebril – Mango €6,99
Heeft deze zonnebril nog uitleg nodig?

Badpak – H&M €24,99
Denken we aan retro-invloeden, dan denken we badpakken en felle kleuren! Hoe leuk is dit exemplaar? Ben jij klaar om op te vallen?

 

 

Door

Ander nieuws

Top