Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Veganistisch dagje Markthal

Inspiratie21/11/2019

November staat in het teken van veganistisch  eten. Deze maand vieren wij de 100% diervrije  levensstijl. Want wanneer iemand veganist is, laat je alle producten met dierlijke oorsprong staan. Wil je weten hoe je als een echte veganist een dagje door de markthal loopt? Lees dan snel verder.

 

 

 

Frisse start

Het is nog vroeg en wij willen de dag goed beginnen. De eerst stop is Heavenly Smoothies, daar bestellen wij een fresh pressed juice en hebben gelijk flinke dosis vitamines binnen. Begin je liever met iets warms? Kies dan voor Yoyo Tea, daar hebben ze de beste matcha Lattea met soya melk.

Let’s lunch

12 uur, lunchtijd! Bij Salad Box is kiezen moeilijk, want er zijn veel lekkere vegan opties. Na flink wat wikken en wegen valt de keuze op de Toscana Salad, samen met een Beetroot cream soup. Meer zin in een wat zwaardere lunch? Overweeg dan een groente stoofpotje van Bab Tuma.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lekker snacken

Het is inmiddels 15.00 uur en het is tijd om onszelf eens lekker te verwennen. Wanneer wij langs Hotdog city lopen, hebben wij de keuze tussen een vegan hotdog of corndog. Daarna een korte pauze bij Die Bierstube, waar wij een heerlijk ijskoud biertje bestellen.

Diner is served

Voor het avondeten is de keuze er niet makkelijker op geworden. Gaan wij voor vegan Italiaans bij Jamie’s Italian, waar ze die overheerlijke veganistische vierkazenrisotto hebben? Nee vanavond wordt het de Aziatisch keuken en schuiven bij Wah Nam Hong aan. Wij bestellen verse Vietnamese springrolls en een portie Thaise Pad Thai.

Voor morgen

Onze buik is vol, maar in ons hoofd zijn wij alweer bezig met morgen. Daarom lopen wij nog een laatste rondje door de Markthal. Voor wat gezonde snacks gaan we langs bij Family Nuts en Groente en Fruit Paradijs. Om alles goed op smaak te brengen gaan wij op bezoek bij Spices of Marrakech. Als laatste nog wat verse paddenstoelen van Casa Reinders. En dan zit onze vegan dag in de Markthal er toch echt op. Helemaal voldaan gaan wij richting huis en drinken daar de kopje veganistische chocomel, gekocht bij the Chocolate Company.

Door

Ander nieuws

Top