Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Verras je moeder met het Exclusieve Steps Style Event

Events03/05/2017

14 mei is het moederdag! De dag waarop je je moeder kunt verrassen met een leuk cadeau. Steps Hoog Catharijne organiseert op maandag 22 mei het exclusieve Steps Style Event. Jij kan hierbij zijn samen met je moeder. 

WIN een verwenavondje met mams! Door jullie op te geven maak je kans op deelname aan het exclusieve Steps Style Event in Hoog Catharijne. Het perfecte cadeau om je moeder even in het zonnetje te zetten.

Professioneel advies & mooie goodies
Tijdens het event krijgen jullie persoonlijk advies van een professionele styliste en de laatste weetjes over de nieuwste collectie van Steps. Natuurlijk wordt er ook geshopt. Zo krijg je een cadeaubon t.w.v. 25,- die je direct kunt besteden. Er zijn drinks & bites en je gaat met een fijne goodiebag naar huis!

Persoonlijk advies van Simone Dernee
Tijdens het Steps Style Event zal niemand minder dan Simone Dernee jou persoonlijk stylingadvies geven en je alles vertellen over de trends die je in de collectie terug ziet. Simone is de styliste bij alle Steps shoots, maar werkt ook voor diverse andere modemerken. Hier werkt ze samen met de beste fotografen en mooiste modellen. Haar modeseries zijn zo geliefd dat ze ook regelmatig te zien zijn in issues van Elegance en LINDA.

Simone weet als geen ander hoe je jouw eigen stijl mixt met trends en klassiekers. Ook kent ze de Steps stijl en pasvorm bijzonder goed. Dus of je nu op zoekt bent naar slimme stylingtips, meer fashion sense of je gewoon wilt laten inspireren, tijdens het Steps Style Event ontdek je het allemaal.
Verras je moeder
Je kunt je opgeven tot en met woensdag 10 mei.Op Moederdag, zondag 14 mei, ontvang je als winnaar een persoonlijk bericht per e-mail en kun je zo je moeder op Moederdag verrassen met dit cadeau. Op 22 mei zijn de winnaars om 19.00 uur van harte welkom bij Steps Hoog Catharijne. Tot 21.30 uur gaan jullie een gezellige avond tegemoet waarin fashion en je moeder in het middelpunt van de belangstelling staan.

Meedoen?
Meld je aan via de volgende link: http://nieuwsbrief.steps.nl/style-event

Door

Ander nieuws

Top