Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Vier Moederdag in Alexandrium Shopping Center

Events22/04/2016

Het is bijna Moederdag! Alexandrium Shopping Center viert Moederdag graag een dagje eerder. Natuurlijk zodat jij nog de tijd hebt om jouw lieve Moederdagcadeaus te kopen, maar natuurlijk ook om de shoppende moeders in het zonnetje te zetten.

Noteer zondag 8 mei in de agenda, want dan is het Moederdag! De dag waar we alle mama’s extra in het zonnetje zetten. Alexandrium Shopping Center viert Moederdag graag een dagje eerder. Natuurlijk zodat jij nog de tijd hebt om jouw lieve Moederdagcadeaus te kopen.

Op zaterdag 7 mei staat er een photobooth voor je klaar, waarin je een leuke foto kunt laten maken voor Moederdag. Natuurlijk kun je deze foto geprint meenemen en digitaal terug vinden op facebook.nl/alexandriumsc. Een perfect cadeau voor Moederdag, want een leuke foto zegt meer dan duizend woorden. De photobooth is te vinden op het plein bij de Men at Work, van 12:00 tot 17:00 uur.

En dat is niet alles, want wat is Moederdag zonder een leuke verrassing? Op zaterdag 7 mei kunnen de winkelende moeders een leuke verrassing verwachten, benieuwd? Kom dan zaterdag 7 mei naar Alexandrium Shopping Center!

Ander nieuws

Top